- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Аз на Ива свалката я виждам на концерт на Хиподил в Маймунарника. След неприятен полу-работен ден, тъй като се е скарала с шефа си и я е уволнил за 5ти път тази седмица, Ива се озовава в Маймунарника с нейна приятелка, която в последствие отива да духа на някъв нещастник. Милата Ива остава сама... Самотата и чувството за провал в персонален план просто я тласкат да мине през стената от гнусни, потни, миризливи мъжки тела напоени с тестостерон, бира и безпомощност. Прави го. Вече е на бара и забелязва единствения гнусен, потен, космат мъж, който е малко по-негнусен от останалите.
Мъжагата я пита дали има крайно-радикални политически възгледи и дали обича "ЙЕБАНЬЕЕЕЕЕЕ". Спечелена е.
:Д:Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
винаги ми е било интересно с кви габарити си...?
по пижама ли спиш? или пък гола/бельо, или пък просто клин + тениска, а не специална пижама :Д
любима храна
нали знаеш как всеки човек си има няколко неща, които едва ли не го определят и го правят това, което е. Кои са твоите? На пръв поглед бих казал, че твоите са цикъл, литература, ски, jebane. Така ли е?
Би ли участвала в оргия?
Падаш ли си по повече от един партньор - и в смисъла на изневяра или просто въртене на 2 или повече, и в смисъла на горния въпрос
Батман или Супермен?
Сама ли живееш?
що папугай чат пат те хули?
що фишката ти пише все едно те е пълнил като коритото на селската река на пролет?
тия вепроси май са достатъчно горещи
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
какво да кажа... прекалено си предубеден. окултна, вика, ахахах :Д
отдавна съм надраснала обличането на метъл тениски. всъщност, се обичам доста по-добре от средната статистика. защо си си втълпил, че музиката определя външния вид? все едно да кажа, че метълите са по-интелигентни от останалите (което си е така в голяма степен, де). аман от клишета.
а, да, за чичкото. доста първосигнално обвърза лъскавостта с някакъв финансов статус. да, доста често върви ръка за ръка. попита ме за ситуация, в която бих вързала. обясних, че не връзвам на такива ситуации, просто не съм такава. дадох хипотетичен пример какво би ме предразположило. не бих отказала на някой като хенри кавил.
басии.
Топ 5 на любимите ти песни?
Не знам защо, но си мисля, че си от рокаджиите, дето почват да слушат Слави след второто голямо, а след третото - охотно припяват на Азис... Прав ли съм?
Какви хобита имаш?
Мислиш ли да напускаш България?
Кой е последния филм който гледа и последния кой те разочарова ?
Взе ли си днес книга/книги след като днеска в повечето книжарници бяха с доста намалена цена?
Чела ли си "Война и Мир"?
С какво си облечена?
Плакала ли си на филм?
Ще празнуваш ли 8ми декември ?
Вчера празнува ли Хамериканския празник?Ако да-като каква беше?
Би ли излезнала навън без грим,кон дьо тен и т.н.? Или поне в много малки количества?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
"Aко никой не разбере пак може да си моногамен,
просто зависи дали забравяш бързо или не"
L&R.
1.Kакво мислиш за тая сентенция?
2. Би ли правила секс с непознат ако наистина никой няма да разбере и повече не го видиш?
Последно редактирано от LoadRunner : 11-01-2016 на 18:02
Топ 5 на любимите ти песни? - Oasis - stop crying ur heart out; Rammstein - spring; Placebo - blind; Eagles - hotel california; Axel Rudi Pell - oceans of time
Не знам защо, но си мисля, че си от рокаджиите, дето почват да слушат Слави след второто голямо, а след третото - охотно припяват на Азис... Прав ли съм? - Ами, не знам какви са тези "рокаджии", които познаваш. Смени компанията.
Какви хобита имаш? - Вече казах - зимни спортове и четене
Мислиш ли да напускаш България? - "Напускам" звучи твърде категорично. Да замина без да се върна никога? Не. Но искам да 'изляза' за някакво време.
Кой е последния филм който гледа и последния кой те разочарова ? - Последия, който гледах е алиса в огледалния свят. Този, който ме разочарова... хм. Може би отряд самоубийци.
Взе ли си днес книга/книги след като днеска в повечето книжарници бяха с доста намалена цена? - Не. Предпочитам да чета в елекронен вариант.
Чела ли си "Война и Мир"? - Разбира се. Доколкото знам Толстой има три романа. И трите съм прочела. Голям е.
С какво си облечена? - Хаха, какъв въпрос. С дебела пижама хд
Плакала ли си на филм? - Мисля, че не. Плакала съм на книга.
Ще празнуваш ли 8ми декември ? - Съмня'ам са. Против тая простотия съм.
Вчера празнува ли Хамериканския празник?Ако да-като каква беше? - Не. Не ме кефи това, в което превръщат този ден.
Би ли излезнала навън без грим,кон дьо тен и т.н.? Или поне в много малки количества? - Излизала съм навън без никакъв грим. Да спортувам или до кварталния магазин, примерно. В ежедневието не мога да не са мацна.
Ще ми се да си сменя компанията поне що се отнася до събирания... В тая връзка - любими барове из София?
Според мен пак въпросът ти е не съвсем точен хд. Или поне аз разграничавам. Вероятно питаш за онази романтичната, страстна любов. До време е. Не, че имам нагледен пример, но многотодишните двойки са заедно от навик, лоялност, а и кой иска да остане сам и стар? Тази любов е привързаност. Като към към животинче, както се привързаш, лол хд.
мислиш ли да гласуваш?
за кого?
как мислиш, че изглежда най-доброто за България бъдеще?
честна ли си?
за какво съжаляваш?
ставаш ли, за да освободиш място на стар човек в градския?
пиеш ли кафе? алкохол? колко често?
жертва ли си на social drinking?
какво мислиш за гейовете?
мислила ли си си за анален? а правила ли си? (едно момиче оня ден ми каза, че абсолютно никога не си е мислила нещо да влиза на мястото, от което излизат неща, та затова те питам :Д)
можеш ли да месиш?
вода ли пиеш или нещо с вкус?
пушила ли си козче?
беше ли някъде на хелоуин? смяташ ли, че трябва да се празнуват такива чужди празници?
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer