- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
На коя книга си плакала?
Видях че "Spring" на Рамщайн ти една от любимите песни,та:
Беше ли им на концертите?
Искаш ли пак да дойдат?
Клин или дънки? Кое ти е по-удобно?
Коя група,чиито членове вече не заедно,но живи(поне повечето) би искала да се съберат поне и да направят турне,включително и във Бъгария?(за рок/метъл групи говоря)
Кой/коя от певците/певачките от българските "звезди" ти харесва и го/я слушаш?
Чела ли си:"Цар Плъх","Шогун" ,"Пеперудата" и "Зеленият път"?
Какво мислиш за deitona22? ;d
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Би ли правила секс с Ракиши или ЛоадРънар?
П.С. Я по-добре да питам вместо тях, че да се свършва с тая интрига!
^Ти ли си рак?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Гледайте сега, пак може да си спамите, ама със спама задавайте и въпрос(и). В противен случай коментарите ви няма да останат.
за к'во ѝ е да съжалява, че има малки цици, ако примерно има готино дупе?
+1
Ива, казваш, че се мацаш. Коя ти е любимата палитра сенки? А такава за лице? По-често залагаш на хай- лоу- или мидъл клас продукти и кой ти е най-скъпия/еФтиния продукт? С кое свое мазило си най-горда и се чувстваш най-добре докато носиш? С какъв лак си днес?
Коя е най-хубавата изненада, която са ти правили? А обратното - която ти си правила?
кое е грубо, нали не било проблем да си с малки цици, сама го подкрепи
що си мислите, че е обида и защо се обиждате на този, който го казва
а не на този, който носи вината да сте с подобни пропорции
ако запълва шепата – добре е
така съм чувала, хехе.
сигурно не е зле и да прелива, нз.
/аз т'ва не го приемам за обида, просто винаги съм твърдяла, че да имаш готино дупе > големи гърди.
/не мога да повярвам, че се подведох и използвах тази отвратителна дума 'цици'...
абе къвто и да ти е гъза, ако немаш цици
то просто не е същото
като да караш автоматик и да немаш съединител бате - нема откъде да почнеш :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
няма откъде да почнеш, 'щот си малък още ;p
чакай да задам някакъв въпрос на ива
кой цвят е по-добър черният или черният?
Вие защото сте много голяма, г-це Панда..?
космати или бръснати мъже?
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ем, че к'ви са тея сравнения тип Пабло Ескобар
все едно никога не си докосвал жена -.-
във връзка, че винаги има откъде да започнеш, многознайко.
женските шепи не са мерило затова бе
не говоря за моята, папугайчо ;/
/бях чела някъде, че си харесала Аз преди теб
какво точно те грабна в книгата?
Последно редактирано от pandabear : 11-02-2016 на 21:43
Последно редактирано от Rakshy : 11-02-2016 на 21:43
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
мислиш ли да гласуваш? - на президентските - не. Няма за кого. Иначе вероятно ще гласувам на референдума.
за кого? - ...
как мислиш, че изглежда най-доброто за България бъдеще? - скептична съм по отношение на реалното бъдеще. Но едно имагинерно би предлагало адекватно образовение, здравеопазване. Би давало достъп на всички до тях. Би предлагало известна финансова и социална сигурост на обществото. И така нататък.
честна ли си? - ъъ, да.
за какво съжаляваш? - съжалявам за това, че понякога се повлиявам от незначителни неща и пропускам хубавото.
ставаш ли, за да освободиш място на стар човек в градския? - избягвам да сядам именно по тази причина. Въпреки, че не всички стари го заслужават. Почти ежедневно чувам злобните им забележки по някой ученик или младеж.
пиеш ли кафе? алкохол? колко често? - не и не. Алкохол много, много рядко вече.
жертва ли си на social drinking? - това дори не знаех какво е. Не.
какво мислиш за гейовете? - мисля, че не ме интересуват. Защо трябва да се бъркам в сексуалния живот на другите?
мислила ли си си за анален? а правила ли си? (едно момиче оня ден ми каза, че абсолютно никога не си е мислила нещо да влиза на мястото, от което излизат неща, та затова те питам :Д) - не съм правила. Не ме блазни идеята и то не поради причината на твоята приятелка. Смятам го за гнусно и нехигиенично. Точка.
можеш ли да месиш? - трябваше ми минута, за да загрея кво ме питаш. Предполагам това отговаря на въпроса ти хд
вода ли пиеш или нещо с вкус? - вода. Всъщност, напоследък доста започнах да пия. Хм.
пушила ли си козче? - да.
беше ли някъде на хелоуин? смяташ ли, че трябва да се празнуват такива чужди празници? - бях си по родните ширини хд. Нямам нищо против чуждите празници. Всеки е свободен да празнува квото си иска. Не ме кефи идеята да се правиш на маймуна. И нямам предвид костюмите, грима и тн.
На коя книга си плакала? - аз преди теб на джоджо мойс.
Видях че "Spring" на Рамщайн ти една от любимите песни,та:
Беше ли им на концертите? - не. Тогава не им бях фенка.
Искаш ли пак да дойдат? - разбира се. Първа ще съм там хд
Клин или дънки? Кое ти е по-удобно? - клин нося само, когато спортувам. И вкъщи понякога. Непонятни са ми момичетата, които излизат в ежедневието си с тях. Та, навън съм обикновено с дънки. Или рокли, поли хд.
Коя група,чиито членове вече не заедно,но живи(поне повечето) би искала да се съберат поне и да направят турне,включително и във Бъгария?(за рок/метъл групи говоря) - доколкото знам вокалистът на рамщайн се е отделил от групата и пее сам. Та, да. Иска ми се и барабанистът на слипнот да се завърне.
Кой/коя от певците/певачките от българските "звезди" ти харесва и го/я слушаш? - харесвам бтр хд.
Чела ли си:"Цар Плъх","Шогун" ,"Пеперудата" и "Зеленият път"? - тц
Какво мислиш за deitona22? ;d - мисля, че си свестен. Качество в дефицит днес. Мисля, че си мил. И ми харесва желанието ти да четеш.