.
Отговор в тема
Страница 28 от 58 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1436
    Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Както всеки път да си попитам:

Според теб кой е виновен за училищния тормоз?
    предполагам, че всичко идва от родителите и контрола над децата им. знам, че учителят трябва да е добър педагог, ама не той трябва те първа да ти възпитава отрочето, и да го учи как е редно да се държи с другите.

Била ли си жертва на тормоз?
    хм, под известен смисъл да речем, че съм била.

Била ли си свидетел на тормоз?
    била съм свидетел, за съжаление. никога не съм стояла безучастна, ако се случвало пред очите ми.

Тормозила ли си някога някой в училище?
    да, другарчето ми по чин 5 години не се отърва от мен

отивам да вечерям

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Смяташ ли че в България би се реализирала?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    75B
    Тук излъга! Лоша панда.

e толко бях последно, де. :/

edit: верно съм излъгала, току що-отидох до гардероба, последните два, които съм си взела са 80B
    Последно редактирано от pandabear : 11-06-2016 на 19:22

@VinDiesel силно се надявам, че ще успея. Или поне ще дам всичко от себе си да постигне това, което искам

Мега фен Аватара на tori
    Хахах, права бях, значи. Ай, пращай мъфините по тоя случай.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    чета как си обсъждате мерките, а отдолу ме гледа тази снимка
    http://www.gol.bg/interesno/2016-11-...k-na-seksbomba

защо ми трябваше да цъкам линка...мисля като ива да почна сама да си задавам въпроси, току-виж съм прозряла за живота от нещата

любопотството ти е виновно, друг път не цъкай, ако успееш да се спреш

мислила ли си да спреш да си губиш времето с играене на игрички

Мега фен Аватара на LoadRunner
    При порезна рана, вече на 5 дена, колко често се сменя превръзката? Да кажем се сменя всеки ден, но как се прави новата превръзка, промивка с кислородна вода, стерилна марля ок, но винаги ли при смяната трябва да се добавя йод и ддо колко дни така с тоя йод?

Няма ли да изгори кожата/раната с тоя йод ако тя вече е почнала да заздравява?

Какво се прави ако памука/марлята залепне за раната? Оставя ли се или се изджагърква?

за теб ли питаш или за някое животно, щото тя учи за ветеринар

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    https://youtu.be/EsozpEE543w

Нямам търпение да излезе.
    даа, а пък от едно място разбрах, че на 1:24 има български шипков мармалад и актрисата там е българка, което е някак яко

Град
    Какво би променила в теб?(външен вид)

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Здрасти
    Какво не си постигнала до сега, което си желала? (по себе си като човек, не някакви други постижения) А какво умееш днес, което преди година не си можела?
    Ако животът ти беше филм, кое заглавие би му поставила?
    Имаш ли склонност да пропиляваш възможности, или се възползваш напълно от това, което ти се предлага?
    Кой свой принцип не би нарушила дори заради близките и семейството си? А кой/кои би?
    Какво те ужасява? А вдъхновява? А отвращава?
    Кога за последно помогна на някого и с какво?
    Кое е последното нещо, което те разсмя? А натъжи?
    Как процедираш, когато си тъжна/наранена, за да ти мине?
    Вярваш ли в кармата?
    Целта оправдава ли средствата и до колко?
    Кое е нещото, което прави теб теб?
    В какво се изразява за теб свободата?
    Кое е по- важно- да бъдеш харесвана от околните (не семейство и приятели) или да бъдеш уважавана от тях?
    В какво откриваш красота?
    Вчера, днес или утре е най- важно?
    За какво си благодарна?
    Конформист ли си, или отстояваш себе си?
    Ако можеше да избереш едно събитие, което да асоциираш със своето порастване, кое би било то?
    Как се държиш в спорове?
    Какво мислиш за връзките от разстояние и имала ли си такава?
    Как изглежда за теб „перфектната“ връзка? С какво би направила компромис и с какво не би? Ревнива ли си?
    На кои неща обръщаш внимание в противоположния пол
    - За приятели
    - За половинка
    Кое е любимото ти занимание от детството?
    Какъв съвет би дала на своето Аз от преди 5 години?
    Ако видиш, че някой бива нападнат на улицата и не можеш да надвиеш нападателя, какво ще направиш в момента? (освен обаждането на полиция евтл)
    Ако можеше да поканиш 2ма човека от друго време на вечеря, кои биха били, така че да имате и тримата общи теми?
    Каква свръхсила би избрала да имаш и защо?
    Вещоман ли си?
    Има ли книга, която е променила мирогледа ти и по какъв начин?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    любопотството ти е виновно, друг път не цъкай, ако успееш да се спреш

мислила ли си да спреш да си губиш времето с играене на игрички
    за теб е губене на време, ти би ли спрял да правиш нещо, което ти харесва?
    поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Vgy1LRzTyEc

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    При порезна рана, вече на 5 дена, колко често се сменя превръзката? Да кажем се сменя всеки ден, но как се прави новата превръзка, промивка с кислородна вода, стерилна марля ок, но винаги ли при смяната трябва да се добавя йод и ддо колко дни така с тоя йод?

Няма ли да изгори кожата/раната с тоя йод ако тя вече е почнала да заздравява?

Какво се прави ако памука/марлята залепне за раната? Оставя ли се или се изджагърква?
    Ако става въпрос за същата рана, която ми прати: С йод се промива първите няколко пъти с цел 'туширането' на раната, тъй като има силно бактерицидно действие. След това е хубаво да спреш, а ако не си повече от 2-3 капки на промивка са напълно излишни. Спри да го ползваш. Направи си тинктура от смрадлика. А с чай от смрадлика или кислородна вода може да премахнеш залепналия памук/марля, като не бива и с кислородната вода да прекаляваш, че прекалено много изнежва кожата Но да, все пак трябва да имаш предвид, че това са познания на човек, учещ ветеринарна медицина, не хуманна.
    пп Бих си имала пълно доверие, хе-хе-хе.
    Последно редактирано от pandabear : 11-07-2016 на 04:25

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Какво би променила в теб?(външен вид)
    Бих искала да съм малко по-висока, една бенка ме дразни доста и също така винаги съм искала да имам зелени очи.

/за въпросите на therichbitch ми трябва малко повече време.
    Последно редактирано от pandabear : 11-07-2016 на 04:27

Мега фен Аватара на tori
    Рънъре, залепнала марля можеш и с риванол да махаш. Адаш, извинявай за спама.
    Последно редактирано от tori : 11-07-2016 на 16:44

Какво не си постигнала до сега, което си желала? (по себе си като човек, не някакви други постижения)
    Прекалено съм първична в решенията си. Иска ми се да не съм толкова импулсивна. Също така определено ми трябва по-голяма самоувереност, много често се подценявам.
    А какво умееш днес, което преди година не си можела? Научих се да казвам „не“ ;d

Ако животът ти беше филм, кое заглавие би му поставила? Finding Vicky

Имаш ли склонност да пропиляваш възможности, или се възползваш напълно от това, което ти се предлага?
    Огромна склонност за пропиляване на възможности имам и смятам, че това се дължи на проблема със самоувереността.

Кой свой принцип не би нарушила дори заради близките и семейството си? А кой/кои би?
    Мислих доста и стигнах до извода, че ако някога се наложи, бих нарушила който и да е от принцимите ми, заради семейството.

Какво те ужасява? А вдъхновява? А отвращава?
    Ужасява ме мисълта, че някой ден ще се събудя и ще съм напълно сама.
    Вдъхновява ме чувството на загриженост, любовта, природата.
    Отвращава ме напукизмът и лъжата.

Кога за последно помогна на някого и с какво?
    Миналата седмица на едно сляпо момче с куче водач. Да се качи и слезне от 280.

Кое е последното нещо, което те разсмя? А натъжи?
    Някаква история от страницата на Дочуто в София сутринта ме разсмя.
    Натъжи ме една новина за откраднато специално колело на момиченце със здравословни промени.

Как процедираш, когато си тъжна/наранена, за да ти мине?
    Сама си го изживявам. Чета, гледам филми, готвя, рисувам.

Вярваш ли в кармата?
    Вярвам.

Целта оправдава ли средствата и до колко?
    Не смятам, че винаги ги оправдава. Ако трябва да постигна дадена цел и затова трябва да навреда на друг пряко или пък за постигането на неговата собствена такава – не бих.

Кое е нещото, което прави теб теб?
    Трудно мога да отговоря на това. Предполагам, че са онези малки странности в мен, които биват забелязани от хората, които допусна по-близо до себе си.

В какво се изразява за теб свободата?
    Да се чувстваш свободно духом, да нямаш нужда да се замисляш над въпроса „свободен ли съм?“

Кое е по- важно- да бъдеш харесвана от околните (не семейство и приятели) или да бъдеш уважавана от тях?
    Предпочитам да съм уважавана.

В какво откриваш красота?
    В почти всичко съм сподобна да открия красота.

Вчера, днес или утре е най- важно?
    Вчера си мислех, че днес няма да мисля за утре.
    Важни са и трите тоест.

За какво си благодарна?
    Благодарна съм затова, което имам: любящо и здраво семейство.

Конформист ли си, или отстояваш себе си?
    Зависи. В повечето случай отстоявам себе си. Понякога смятам, че все пак хората около мен имат нужда сами да видят последствията от грешния избор, макар той да засяга и мен понякога.

Ако можеше да избереш едно събитие, което да асоциираш със своето порастване, кое би било то?
    Влизането ми в университета.

Как се държиш в спорове?
    Много често страня от тях, натоварват ме.

Какво мислиш за връзките от разстояние и имала ли си такава?
    Имала съм такава. Мисля, че е нещо много искрено и истинско, докато се стараш с всички сили да я поддържаш. Успееш ли да намериш начин, за да направиш една такава връзка пълноценна, то значи си открил щастието в най-чистата му форма.

Как изглежда за теб „перфектната“ връзка? С какво би направила компромис и с какво не би? Ревнива ли си?
    Не мисля, че съществува такова животно ;д Но ако съществуваше, то тогава нямаше да се нарича връзка, а идилия. Не бих направила компромис с изневяра. Не знам с какво бих направила, може би бих преживяла това, ако за момент остана на по-заден план, заради основателна причина. Не съм ревнива.

На кои неща обръщаш внимание в противоположния пол
    - За приятели
    - За половинка

Чувството за хумор, начетеност и искреност се припокриват и за двете. Външният вид ми е по-важен за половинка. Все пак трябва да го има и физическото привличане.

Кое е любимото ти занимание от детството?
    Да се качваме на дървото зад блока, да ядем дуди и да си разказваме вицове за Иванчо и Марийка.

Какъв съвет би дала на своето Аз от преди 5 години?
    Гони мечтите си, не позволявай друг да ти казва в какво не си добра.

Ако видиш, че някой бива нападнат на улицата и не можеш да надвиеш нападателя, какво ще направиш в момента? (освен обаждането на полиция евтл)
    Ще всея смут с невероятните си децибели. Ще подтиквам по-здрави мъже да се намесят.

Ако можеше да поканиш 2ма човека от друго време на вечеря, кои биха били, така че да имате и тримата общи теми?
    Леонардо да Винчи, Салвадор Дали.

Каква свръхсила би избрала да имаш и защо?
    Телепортация, защото искам да обикалям всякакви места, когато ми хрумне, без да губя време в подготовка за пътуване, съобразявайки се с различни неща.

Вещоман ли си?
    Имам много ценни вещи, с които не бих се разделила. Но се броят на едната ми ръка. Не знам дали това ме прави вещоман ;d

Има ли книга, която е променила мирогледа ти и по какъв начин?
    „Божествена комедия“. Заблудата, че съм добър човек. Че знам ‘що е това любов и страст, правилно и неправилно.

Град
    Според теб, кой е виновен за опадъка на нашата държава, политиците или народа?
    И защо?

Народът. Не обичам да говоря и за политика, но ето пресен и топъл пирмер. Таковат ни от всякъде и правим точно каквото искат. Изтече му времетo на тиквоча и го махат, но така го махат, че да изберем това, което кукловодите искат. А ние ще го изберем, че ще сме щастливи даже.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    защо ми трябваше да цъкам линка...мисля като ива да почна сама да си задавам въпроси, току-виж съм прозряла за живота от нещата

Ъъъ?

Мернах божествена комедия и ми стана странно, че си я разбрала по-този начин. За мен е поема пълна със символи и чат-пат малко любов. Можеш да се изразиш по-подробно хд

Галакси, не знаех. Дано не е някаква вяла второстепенна роля.

Град
    Религиозна ли си?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Какво смяташ за правописа и съвремието? Нужно ли е всички, имащи достъп до интернет и всякакъв вид писмена комуникация, да са грамотни (повече от минимума "мога да чета и пиша... някак си"), или това няма чак такова значение в забързаното ни ежедневие, стига да се разбираме?

Колко ти е успехът от дипломата за средно? Защо? (мога да поясня, ако има нужда)

Защо смяташ, че се подценяваш?

Как мислиш, че изглеждаш в очите на другите(не близки хора)? Навън? Тук?

Какво работиш? Откога? Защо?

Колко време ти е най-дългата връзка?

На колко години изгуби девствеността си?

//малко ме е яд, че изпуснах Ива, ама нямаше кога да я чета, докато беше тук :/

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Какво смяташ за правописа и съвремието? Нужно ли е всички, имащи достъп до интернет и всякакъв вид писмена комуникация, да са грамотни (повече от минимума "мога да чета и пиша... някак си"), или това няма чак такова значение в забързаното ни ежедневие, стига да се разбираме?

На мен лично ми прави впечатление, когато си пиша с даден човек, дали спазва поне елементарните правила за правопис и пунктуация. Аз самата далеч не съм безгрешна в това отношение, но когато видя изречение от 4-5 реда, без нито една запетая, започват да ме болят очите. "Стига да се разбираме" не е достатъчно.

Колко ти е успехът от дипломата за средно? Защо? (мога да поясня, ако има нужда)

Наложи се да я търся ;д 5.96, защото фейлнах малко на матурата по биология. Винаги се е налагало да си уча в гимназията, тъй като не бях в училище, пищещо силни оценки просто ей така, за добрата диплома и подбутване.

Защо смяташ, че се подценяваш?

Всички около мен ми го повтарят постоянно, първоначално не обръщах внимание, но в последно време осъзнавам, че са прави. Допълвам, че често не оставам доволна от това, което съм направила. Също така смятам, че често някой друг би се справил много по-добре от мен, затова съм отказвала разни проекти, по които да работя и тн.

Как мислиш, че изглеждаш в очите на другите(не близки хора)? Навън? Тук?

Колеги от университета и работата са ми споделяли, че им влияя добре, че съм позитивна, забавна и понякога дразнещо загрижена за всички и всичко. Тук във форума нещата май не стоят по този начин. Не знам на какво се дължи.

Какво работиш? Откога? Защо?

От близо седмица в една ветеринарна клиника. Освен натрупване на опит, в момента имам нужда и от допълнителни парични средстава, които смятам да вложа за една екскурзия до Ирландия.

Колко време ти е най-дългата връзка?
    година и половина

На колко години изгуби девствеността си?
    18
    .
    Последно редактирано от pandabear : 11-07-2016 на 17:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си