Първоначално написано от Smrazqvashta Егоизма не е хубава черта. а ти споделяш ли?
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda а ти споделяш ли? алооооо, вече сме 2016г, почти и 17г какво отваряш въпроси, които са от 2000г м?
Първоначално написано от Smrazqvashta алооооо, вече сме 2016г, почти и 17г какво отваряш въпроси, които са от 2000г м? Как избегна неудобния въпрос...
Първоначално написано от YoungBloodZ Как избегна неудобния въпрос... Каква е тая коалиция антисмразяващатаantismrazqvashtata ? м? ???
Първоначално написано от Smrazqvashta Каква е тая коалиция антисмразяващата? м? Аз съм анти антисмразяващата!
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз съм анти антисмразяващата! ти си антисмразяващатаantismrazqvashtata Х2
Първоначално написано от Smrazqvashta Каква е тая коалиция антисмразяващатаantismrazqvashtata ? м? ??? наричаме я коалиция антифриз ;] не отговори на въпросчето скъпа ;]
Първоначално написано от pe6oskeiborda наричаме я коалиция антифриз ;] не отговори на въпросчето скъпа ;] зависи.
Първоначално написано от Smrazqvashta зависи. оо не знаех че си такава палава
Правила