.
Отговор в тема
Страница 29 от 58 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1436
    Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Религиозна ли си?
    Не бих казала.
    Вярваща съм.

/някой има ли желание да седне, тъй като имам верме само до края на деня за отговаряне

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    В какво вярваш?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на an7raks
    Предполагам си порила разни жаби и други "нисши" създания в унито. Какво мислиш за това? По приютите и улиците има достатъчно животни, които така или иначе са или болни, или ще бъдат избити/било то в приют, под гумите на камион, застреляни или натровени/. Не мислиш ли, че е по-добре да се учите върху вече обречени животни, на които можете дори и да помогнете докато се учите?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Предполагам си порила разни жаби и други "нисши" създания в унито. Какво мислиш за това? По приютите и улиците има достатъчно животни, които така или иначе са или болни, или ще бъдат избити/било то в приют, под гумите на камион, застреляни или натровени/. Не мислиш ли, че е по-добре да се учите върху вече обречени животни, на които можете дори и да помогнете докато се учите?
    За съжаление нещата не са такива, каквито си ги представяш, антраксе. Да дадеш на студент да работи с болно и бездомно животно, с цел обучаване е незаконно. Ако трябва да бъда напълно откровена в първи курс ми беше малко шокиращо да работя с жаби и плъхове (това са основните видове животни, които ни предоставяха по физиология, патофизиология и имунология), но когато се замислиш реално, как иначе аз и колегите ми ще придобием базови познания? Само с гледане на клипчета в интернет не става, пробвала съм. Око да види – ръка да пипне. Тези опити са просто първа стъпка за клничната практика, в която освен пациент на масата, в лицето на едно животно, има и човешко съществто, чакащо в другата зала и надяващо се да си разбираш от работата, за да спасиш домашния му любимец, който всъщност си е част от семейството. Ииии, дам. Нещата са навързани.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    В какво вярваш?
    Вярвам, че има сила отвъд тази на физичните, химичните и биологични закони.
    Вярвам, че може би е и по-силна от тях.
    Последно редактирано от pandabear : 11-07-2016 на 17:45

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Вярвам, че има силна отвъд тази на физичните, химичните и биологични закони.
    Вярвам, че може би е и по-силна от тях.
    Но не я свързваш с личност?

А как тогава според теб се е появила Вселената и живота на Земята?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Това ли ти е първата работа? Ако не, на колко ти беше първата? Защо?

Добавка към въпроса за дипломата - защо си искала отличен успех?

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?

Колко 'гаджета' си имала?

А любовници?

За съжаление нещата не са такива, каквито си ги представяш, антраксе. Да дадеш на студент да работи с болно и бездомно животно, с цел обучаване е незаконно. Ако трябва да бъда напълно откровена в първи курс ми беше малко шокиращо да работя с жаби и плъхове (това са основните видове животни, които ни предоставяха по физиология, патофизиология и имунология), но когато се замислиш реално, как иначе аз и колегите ми ще придобием базови познания? Само с гледане на клипчета в интернет не става, пробвала съм. Око да види – ръка да пипне. Тези опити са просто първа стъпка за клничната практика, в която освен пациент на масата, в лицето на едно животно, има и човешко съществто, чакащо в другата зала и надяващо се да си разбираш от работата, за да спасиш домашния му любимец, който всъщност си е част от семейството. Ииии, дам. Нещата са навързани.
    Не те питам кое е законно, а какво мислиш по въпросът? Щото със същия успех можеш да разпориш някое старо куче, което няма да преживее зимата така или иначе. Или дори здраво такова, което така или иначе ще бъде убито в приюта. Какъв е смисълът да се развъждат животни с жел да бъдат убити, когато има вече развъдени, които са оставени да умрат? А и все си мисля, че старото улично куче е по-близко като анатомия до домашното такова, отколкото е жабата или плъха.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Но не я свързваш с личност?

А как тогава според теб се е появила Вселената и живота на Земята?
    Не, не я свързвам с личност. Точно заради това смятам, че е тема, в която някак не ми се навлиза.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Кога осъзна, че твоята бъдеща професия е много отговорна?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не те питам кое е законно, а какво мислиш по въпросът? Щото със същия успех можеш да разпориш някое старо куче, което няма да преживее зимата така или иначе. Или дори здраво такова, което така или иначе ще бъде убито в приюта. Какъв е смисълът да се развъждат животни с жел да бъдат убити, когато има вече развъдени, които са оставени да умрат? А и все си мисля, че старото улично куче е по-близко като анатомия до домашното такова, отколкото е жабата или плъха.
    Няма как да не намеся законите в подобна ситуация. Дума като разпоря, не присъстава в моя речник. Не уча за касапин, уча за лекар. Починали животни се даряват почти постоянно на катедрата по Анатомия и от тях се изготвят препарати, от които се обучават студентите. Опитите с жаба и плъх не са с цел изучаването на анатомията им, а на физиологията им, която е достатъчно близка до останалите бозайници.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Това ли ти е първата работа? Ако не, на колко ти беше първата? Защо?
    Това ми е първата сериозна работа със заплащане, да. Преди просто съм стажувала.

Добавка към въпроса за дипломата - защо си искала отличен успех?
    Не съм го искала с някаква определена цел. За мен просто беше важно да получа качествено средо образование и времето ми прекарано в училище да не е напразно, както на повечето ми съученици, които идваха главно за присъствие, например. В 12-ти клас може би се борех за отлични оценки от матурите, защото знаех, че ще са ми необходими за кандидатстването в университет.

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.
    6-ти клас помня, че беше, в едно голямо междучасие, хахаха.

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
    Задоволила съм това любопитство.

Колко 'гаджета' си имала?
    ох, ами гаджета много..сериозни връзки съм имала 3.

А любовници?
    не съм имала
    .

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Кога осъзна, че твоята бъдеща професия е много отговорна?
    Знаех, че е отговорна още при записването ми. До 3-ти курс трудно може да го осъзнаеш това, освен ако не почнеш да работиш или стажуваш, преди задължителната ти практика.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Хм, под любовници имах предвид сексуални партньори, но може би тактично отбягна въпроса, което приемам.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Хм, под любовници имах предвид сексуални партньори, но може би тактично отбягна въпроса, което приемам.
    или пък може би не всички са курви като теб

едит: или пък може би не
    (Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
    Задоволила съм това любопитство.
    )
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-07-2016 на 18:28

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Всички сме курви, рънъре, затова си стой сам и злобен.

в момента не съм много сам
    сам бях преди година

винаги съм мислил че е проява на пълна селтащина особено жена да афишира сексуалния си живот публично, пред приятели и познати
    такива винаги съм ги смятал за простакеси, истинските жени си задоволяват нагоните без никой да научава за това, не е и нужно
    но все пак кво ти пука за това, ти никога не си крила че си проста
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-07-2016 на 18:35

Няма как да не намеся законите в подобна ситуация. Дума като разпоря, не присъстава в моя речник. Не уча за касапин, уча за лекар. Починали животни се даряват почти постоянно на катедрата по Анатомия и от тях се изготвят препарати, от които се обучават студентите. Опитите с жаба и плъх не са с цел изучаването на анатомията им, а на физиологията им, която е достатъчно близка до останалите бозайници.
    Добре, де, обучаваш бъдещи ветеринари някъде из джунглите на Африка, далеч от законите... Ще развъждаш жаби, за да ги убиваш или ще използваш умиращи/обречени животни за целта? И защо?
    Не те обвинявам, че си трепала жаби и плъхове, ако така ти е прозвучало. Искам само да разбера твоето лично обосновано мнение.

С последните ми постове се опитвам да ти обясня, че няма как да се обучаваш върху умиращо или болно животно, тъй като това вече предразполага за изменена нормална физиология. Жабите и плъховете ти дават възможността да проследиш нормално действащите системи, преди намесата на някаква патогенеза.

Добре, де, дори да са здрави животни, по улиците ще умрат по един или друг начин, в приютите ще ги убият или държат в отвратителни условия. Така или иначе са вече родени животни, които в масовият случай или ще умрат скоро, или ще се мъчат.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    за теб е губене на време, ти би ли спрял да правиш нещо, което ти харесва?
    поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Vgy1LRzTyEc

Казаха че цъкаш игрички, кажи на тая колко макс ще направиш http://www.deadwhale.com/play.php?game=774?
    (може да си поцъкаш малко и после, жокер- на 4то ниво се правят големите точки но при теб ще е успех и ако минеш 1вото)

от 1 път http://i.imgur.com/LYIg3sV.png
    ако се напъна ще я врътна, не е огромна философия, хх

Мега фен Аватара на tori
    Адаш, каза, че ще ставаш, а аз имам предложение кого да разкостим с въпроси. *потрив ръчички* АнтраксЪТ никога не е сядал и ще ми е интересно какво ще го разпитвате.

Ами да сяда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си