- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
В какво вярваш?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Предполагам си порила разни жаби и други "нисши" създания в унито. Какво мислиш за това? По приютите и улиците има достатъчно животни, които така или иначе са или болни, или ще бъдат избити/било то в приют, под гумите на камион, застреляни или натровени/. Не мислиш ли, че е по-добре да се учите върху вече обречени животни, на които можете дори и да помогнете докато се учите?
За съжаление нещата не са такива, каквито си ги представяш, антраксе. Да дадеш на студент да работи с болно и бездомно животно, с цел обучаване е незаконно. Ако трябва да бъда напълно откровена в първи курс ми беше малко шокиращо да работя с жаби и плъхове (това са основните видове животни, които ни предоставяха по физиология, патофизиология и имунология), но когато се замислиш реално, как иначе аз и колегите ми ще придобием базови познания? Само с гледане на клипчета в интернет не става, пробвала съм. Око да види – ръка да пипне. Тези опити са просто първа стъпка за клничната практика, в която освен пациент на масата, в лицето на едно животно, има и човешко съществто, чакащо в другата зала и надяващо се да си разбираш от работата, за да спасиш домашния му любимец, който всъщност си е част от семейството. Ииии, дам. Нещата са навързани.
Това ли ти е първата работа? Ако не, на колко ти беше първата? Защо?
Добавка към въпроса за дипломата - защо си искала отличен успех?
На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.
Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
Колко 'гаджета' си имала?
А любовници?
Не те питам кое е законно, а какво мислиш по въпросът? Щото със същия успех можеш да разпориш някое старо куче, което няма да преживее зимата така или иначе. Или дори здраво такова, което така или иначе ще бъде убито в приюта. Какъв е смисълът да се развъждат животни с жел да бъдат убити, когато има вече развъдени, които са оставени да умрат? А и все си мисля, че старото улично куче е по-близко като анатомия до домашното такова, отколкото е жабата или плъха.
Кога осъзна, че твоята бъдеща професия е много отговорна?
Няма как да не намеся законите в подобна ситуация. Дума като разпоря, не присъстава в моя речник. Не уча за касапин, уча за лекар. Починали животни се даряват почти постоянно на катедрата по Анатомия и от тях се изготвят препарати, от които се обучават студентите. Опитите с жаба и плъх не са с цел изучаването на анатомията им, а на физиологията им, която е достатъчно близка до останалите бозайници.
Хм, под любовници имах предвид сексуални партньори, но може би тактично отбягна въпроса, което приемам.
Всички сме курви, рънъре, затова си стой сам и злобен.
в момента не съм много сам
сам бях преди година
винаги съм мислил че е проява на пълна селтащина особено жена да афишира сексуалния си живот публично, пред приятели и познати
такива винаги съм ги смятал за простакеси, истинските жени си задоволяват нагоните без никой да научава за това, не е и нужно
но все пак кво ти пука за това, ти никога не си крила че си проста
Последно редактирано от LoadRunner : 11-07-2016 на 18:35
Добре, де, обучаваш бъдещи ветеринари някъде из джунглите на Африка, далеч от законите... Ще развъждаш жаби, за да ги убиваш или ще използваш умиращи/обречени животни за целта? И защо?
Не те обвинявам, че си трепала жаби и плъхове, ако така ти е прозвучало. Искам само да разбера твоето лично обосновано мнение.
С последните ми постове се опитвам да ти обясня, че няма как да се обучаваш върху умиращо или болно животно, тъй като това вече предразполага за изменена нормална физиология. Жабите и плъховете ти дават възможността да проследиш нормално действащите системи, преди намесата на някаква патогенеза.
Добре, де, дори да са здрави животни, по улиците ще умрат по един или друг начин, в приютите ще ги убият или държат в отвратителни условия. Така или иначе са вече родени животни, които в масовият случай или ще умрат скоро, или ще се мъчат.
Казаха че цъкаш игрички, кажи на тая колко макс ще направиш http://www.deadwhale.com/play.php?game=774?
(може да си поцъкаш малко и после, жокер- на 4то ниво се правят големите точки но при теб ще е успех и ако минеш 1вото)
от 1 път http://i.imgur.com/LYIg3sV.png
ако се напъна ще я врътна, не е огромна философия, хх
Адаш, каза, че ще ставаш, а аз имам предложение кого да разкостим с въпроси. *потрив ръчички* АнтраксЪТ никога не е сядал и ще ми е интересно какво ще го разпитвате.