- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- НЕ! На турско-циганския терор!!!!
Абе сган я да та питам какво правиш тука и къде си тикаш г*за в България.Като си "на гости" ще играеш каквото ти пуснем,защото обръщам другия край и ставаме на кълбета !! Нещо неясно ?!Първоначално написано от sahinn
Не умея да губя !
na gosti a?smis1l,gospodar kak moje da otide v svoq dom na gosti ?vij ,kvo 6te ti kaja ,ti ima6 li4nata ti karta i az imam moqta6toto v 4ujbina sum(v Turciq sum si)..e pri tova polojenie ti pove4e bulgarski grajdanin li si ot men ili ti ima6 li ne6to koeto nie ne pritejavame?
molq vi,ne govorete gluposti!kato makedoncite se obr16tat za bulgarsko grajdansto i ne sa malko ,ima 60 000 hora na opa6kata,nqma ni6to 4udno no nie bulgarskite turci sme se rajdali v Bulgariq ama o6te opitvate se da ograni4avate na6te prava po nqkak1v na4in v1preki 4e sme 4len na EC ot 1 qnuari 2007!Ima li turska teroristi4na organizaciq ili ne6to podobno ot turcite,kvo e tozi strah?mnozinstvoto ot nas sa selqni i rabotnici i 6ofyori..e togava ima ne6to drugo k1m na6to otno6enie..i tova e zavist.no 6to?pove4e li bogati sme ili ot svoite s1grajdani(ne sme li v edna i s16ta Bulgariq) 6to strahuvate ako nqma ni6to protiv?Gnus me e da vijdam 4e ima nadslovo 'ne,na tursko-ciganskiq teroriz1m'..ok vij kakvo 6te vi razkaja...e vsi4ki znae v severen irak ima PKK (kyurdska teroristi4na partiq) i razli4ni teroristi4ni organizacii koito obiknoveno ubiqt turcite v Turciq zaminavaiki prez granicata bez proverka i to podmolno ot potainite mesta v planinite k1m turskite gradove....i s1s orijiq napadat na turskite narqdi samo da gi zapla6vat 6toto v tazi teritoriq pove4eto hora sa ot kyurdski etnos i preobladavat na tamo6nite naseleniq, (nqkakva oblast kato v1v k1rdjali
)no za razlika ot k1rdjali dve 4etv1rtata na naselenieto e ot taq teroristi4na grupa ,PKK.oba4e vsi4ki tiq kyurdi sa turski grajdanii i nqkoi ot tqh si tr1gvat v irak za vinagi da namerqt or1jii za da navredqt i na turskite voynici i na s1narodnicite si za da ne se naru6i teroristi4eskoto bratstvo!TE SA PRESTIPNICI NO I SI6TOVREMENNO GRAJDANI SA NA D1RJAVATA NA KOQTO NAVREJDAT..no TURCIQ nikoga ne izqvi 4e kyurdite sa teroristi ili dori ne namekva tova za da ne gi obvinqva kato cqlo!Da uto4nim 4e tiq hora ne sa MALCINSTVO v TURCIQ..nqmat takova pravo 6tot v p1rvata svetovna voina sa bili zaedno s turcite sqka6 sme iz edin i s16t narod no dnes dori vzrivqvat bomba v ulicite na istanbul (neotdavna umirali sa 17 du6i v tozi vzriv)...,sega da se obr16tame k1m bulgariq ,na6encite turci,na4i bulgarskite turci zaslujavat li tui zloba ot bulgarite tui kato ne sme praili nito edno du6manstvo k1m bulgariq i daje se promenili na6ite imena po vreme na komunizma i bez tova rabotime kato luda krava
no neznam o6te kvo moje da se iska ot edni 4oveci ?
![]()
![]()
Оо, не, пак се започна... Моля ви се, не го питайте нищо, щото с тея постове по 5 страници, дето са писани на нещо средно между викингски руни и санскрит направо можеш да получиш нервна криза и късогледство едновременно докато ги разгадаеш.
Просто със Сахинчо "диалога" е идеален...
Абе Сахинн....ТИ невменяем ли си? Не искам да те обиждам,ама стига си го пускал тоя пост като някой спам във всички теми. За какви лични карти и какви паспорти говориш? Айде,моля те,изчезни.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
ами какво да ви кажа - ние сме си виновни...да стигнем до там че да ни обиждат в собствената ни държава и да ни заплашват в очите че след няколко години ще ни завладеят отново...
не им ли стигат 500-те години под робство...където са се гаврили с нас...не им ли стигат...ТОЗИ КЛИП ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА НА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ,ЗА ДА СЕ ЗАРОДИ ОМРАЗА КЪМ ТУРЦИТЕ!
Преди това нямах нищо против тях,но сега наистина се замислям доста...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
относно турците веднъж леля ми ми разказа как някакъф турчин веднъж я спрял и й говорил някфи глупости от сорта "ние ще ве превземем..."накфи такива даже казал че момичетата-туркинии нарочно се омъжвали за българи за да им родят деца и след това да отровят мъжете си....напрао останах като гръмната...а това е истинса история...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Това е било циганин.
Същите думи аз чух от един такъв във градския транспорт...На слизане тоя крещеше и нареждаше...Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
ТО бива свобода,ама тяхното е свободия.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
ne se bezpokoite v1preki 4e ste podkrepili teroristite na kyurdskata rabotni4eska partiq toest Pkk -u4astnicite na tiq mr1snici dori jiveqt i v sofiq s podkrepa na starite mr1sni komunisti i nau4avate gi na bulgarski ama pak ne se bezpokoite , pravqt se na tur4in kato sa hvanati nad edna beda,no ne sa,te sa kyurdi i ne samo kyurdi , ednovremenno sa teroristi! .Tursko grajdanstvo imat.... vie gi ohranvate ama a otposle se poqvite da kritikuvate tuka , nai napred b1dete xora, ne gi podkrepqite teroristite samo za6toto ima izgoda v dne6niq den za vas , tova e or1jie koeto i moje da se ob1rne k1m vas........
NA STRANATA IMA KORUPCIQ I LO6O UPRAVLENIE NO OT TOVA POLOJENİE SAMO LIDERITE NA MALCINSTVATA SA OTGOVORNI TAKA LI MISLITE?
BULGAR4ETATA V UPRAVLENIETO NIKOGA NQMAT NEDOSTATICINE BUDETE POSME6I6TA!
i mn p1ti svidetelstval sum na tova 4e edin bulgarin ako si otide v 4ujbinata,izvedn1j se pravi na angli4anin,ispanec...mnogo velik bulgarin sa takiva individi nali ?
mn velik narod ste NQMA 6TO AMA TRAINOSTTA NA VA6IQT PATRIOTIZ1M NE SI OSTAVA kogato si tr1gvate v 4ujbina![]()
az nqmam ni6to protiv bulgarskata naciq no izqvqvam istinskite slu4ai i istinskite vragove na bulgarskata strana!
Пхахахахахахахаха.Аз предлагам да не го бройм за човек щом неможе да се води с него диалог ?Първоначално написано от kristo
Не умея да губя !
И аз смятам, че е съвсем излишно да му се обръща каквото и да е внимание. Аз вече го направих, спрях да му отговарям на постовете, то няма никакъв смисъл, все едно да си пуснеш радиото и да се опитваш да спориш с него...
Отделно, че е ужасно неграмотен, за да се тормозиш всеки път да му четеш постовете, така че нямам никакво намерение да му отговарям вече...
i bez tova znam 4e ne obr16tate vnimanie na pravite HORA a nepravdata se s4ita za normalno ponqtie v BULGARIQ!no az vi kazah 4e nqmam bulgarsko obrazovanie i s1m v TURCIQ ot 1989 .dumata 'negramoten' se izpolzva li kato edin 4ovek ne podkrepq tvoeto mnenie i kazva obratnoto!no vmesto 'negramoten' po podhodq6ti li sa tiq dumi 'ako e bulgarski tur4in i jivee v TURCIQ,togaz ne go slu6aite 6toto nie tuk opitvame se da izgonim ostanalite turci jivee6ti v BULGARIQ'?
ei tova moje li da se nari4a 'KONSPIRATIVEN TERORIZ1M'
OT VAS MNOGO PODLI HORA IMA VE.................
Казвам се Стефан и съм Българин от цигански произход. Седя си тук и попаднах на тези коментари които са от 2008 година. Много е тъжно как определяте всички хора под един общ знаменател. Вярно е че циганите лъжат крадат и убиват, използват социалната система и са мързеливи но това е само една малка част от циганското общество. Другата част са трудолюбиви, добронамерени и усмихнати хора също като вас. Както се казва във всяко стадо има 'мърша'. В този ред на мисли ако има някой, който да ми каже че Българите не крадът, лъжат, убиват, не изпозват социални помощи ще прозвучи наи-малкото като шега и невярно. Напоследък вече през 2016 година все повече се насажда тачи негативност и разделение между хората в България. Тези 'динковците' търсят зрелище и популярност. Те за мене са наи-големите предатели на една почтенна страна. България няма нужда от саморазправящи се псевдопатриоти а от здраво мислещо общество, което вижда ВСИЧКИ страни на проблемите. Най-големият проблем на България е че винаги е имало разделение между хората. Няма значение да ли си Българин, Турчин, Циганин, Сириец, Руснак, Китаец щом си в БГ си Българин. Разделението, което политиците и динковците пръскат с цел етническа омраза е била само и винаги за простият народ. Докато простият народ е разделен винаги ще е по лесно да бъде командван(владян). България ще бъде успяла, единна и силна държава само когато надживее тези комунистически разбирания където всичко чуждо и различно се тълкуваше лошо. Всичко това ми напомня времето, когато чернокожите се бореха за правата си с Американците. Само където това се случи през 50'те а у нас ние вече сме 66 години на същото мнение. Краино време е да се събудите. Много по добре е когато има различни хора и култури в една страна защото обществото се учи да живее в хармония с тези култури. Българите не са най-висшите същества на планетата и вместо да се окупираМЕ и затваряМЕ, може да си отвориме мирогледа и видим светът и от чуждите гледни точки, пък може и един ден да протегнем и ръка( силно се надявам). Докато не поемете вие пътят на интеграцията към всички останали, винаги ще го има този проблем. Незнам... толкова ли имате жажда за насилие и кръв? Говорите за войни и въстания срещу цигани и турци...ами хайде давайте, нищо не ви пречи да отидете и да си купите оръжие и да почнете да убивате нормални хора. Може би тогава ще се почуствате по добре? Знам ли?
Последно редактирано от Stefan Varbanov : 11-08-2016 на 11:09
радвам се че ви накарах да се посмеете, но бих се радвал и на един нормален, здържан и интелигентен отговор от вас по темата!
Явно не съм сдържана и интелигентна. Отговора ми е нормален. Смеха ми изразява моето несъгласие с написаното от вашата интелигентна особа. Той е изглед на иронията ми относно изказването за малкият брой особи от ромски произход, които убиват, крадат, лъжат и прочие. Кое не е толкова ясно от това, което написах? Нека не се стремим да правим екзистенциални драми и бъдем прями.
Хубаво нещо е иронията но според мен само когато хората се познават лично иначе си е чиста подигравка. И въпреки всичко пак избегнахте да искажете мнението си по темата. Съгласна ли сте с написаното или не? Ако да- защо и ако- не защо? Трудно ли е да искажете мнението си без нападки? То е ясно че гледате на мен като на 'простосмъртен'. Както и да не искам да влизам в полемики с вас. Интересувам се само от едно нещо- от къде идва омразата и кое е нещото което я храни? Как тази омраза достига до хората. Дали тя се дължи на лична основа или обществото и меддите и го втълпяват? Искам да разбера. Тогава можеби ще мога да променя нещо.
Гледам над всички ни, като такива, защото сме. Ако се обиждате, че сте простосмъртен, това си е ваш проблем, не мой. Аз божества не признавам. Никого не мразя. Омразата е знак на слабост, а аз такава свързана с тематиката - нямам. Какво има да изказвам повече? Не съм съгласна с написаното. Защо не съм съгласна? Защото си имам мнение, защото не ми е нужна медия или новорегистрирал се, който се опитва да ми обяснява хипотези, които съм слушала и чела още преди Х години и които са ми крайно недостатъчни, за да променят гледната ми точка. Ще се обяснявам повече, когато и на среща получа достатъчно ясен мотив да го направя. Докато ми се лее гледище, което ми е до болка познато и плитко ще е това.
Прекрасно е че всеки дори и вие си имате мнение, но пак не ми отговорихте защо. Ще ви дам пример. "Аз обичам портокали защото са сочни и миришат хубаво. Аз мразя домати с люспи защото ми полепват по непцето". Много е просто имате си мнение но нямате никакъв аргумент зад това мнение. Мразите си просто еи така! Кога последно човек от малцинствата ви е направил нещо лошо лично на вас? Всичко това си е чист расизм който се отглежда в Българското общество. Светът се научи да живее с всички но ние не с свтът. Мисля сега се усетих че това е саит за тинейджъри и може би реагирах твърде бързо.
Мисля да не продължа този разговор защото е едностранен. Само ще ви кажа следното: Цигани, Турци, Сирийци, Китайци и прочие са съществували досега и винаги ще съществуват независимо дали на някой хора им харесва или не. И вместо да се опитвате да продължавате да се борите с тази изгубена кауза е можеби време да помогнете на тези хора да се интегрират и да бъдат пълно правни граждани. Дори и да си мислите че не могат вие поне се опитаите може пък и да ви изненадат. Не на омразата, да на любовта и приятелството.
Последно редактирано от Stefan Varbanov : 11-08-2016 на 12:57
Първо. На никого няма да споделям лични преживявания само, за да го убедя в мнението си. Още повече на някакъв си непознат, който е жестоко обиден от дискриминацията на обществото. Не ме боли фара колко обиден сте и колко расистко ви звучи.
Второ. Никого няма да интегрирам. И отново не ме боли фара колко загубена е каузата, мнението ми и т.н.
Трето. Това, че си негативно настроен към нещо не означава, че го мразиш. Също така, ако си настроен положително не означава, че трябва да го обичаш. Много лични и силни емоции вкарахте в тази цялата работа.
"Море, войводо, глава си давам, Яна не давам..." Аз мнението си няма да променя. По добре цял живот сама, отколкото с любовта за която говорите. Ако това ме прави расист спрямо вашата си РАСА, нека бъда расист.
Смразяваща, мацо, с покрив над главата, компютър, интернет и платежоспособно семейство пак не е станало човек от теб. Как очакваш тези, които живеят в нищета, да са по-успешни в играта ?
върти го сучи го циганина си е циганин квото ще да ми говори
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.