Мурата ми обеща да съм рефер! Ако е сигурно казвайте.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Мурата ми обеща да съм рефер! Ако е сигурно казвайте. Ще е без рефер утре! Без правила! YoungBloodZ, внимавай! Бъди нащрек, че да не те изгърбя!
Първоначално написано от АгентМура Ще е без рефер утре! Без правила! YoungBloodZ, внимавай! Бъди нащрек, че да не те изгърбя! Представи си, че някой хвърли топа. Кой ще го опее, а!?
Първоначално написано от inewton Представи си, че някой хвърли топа. Кой ще го опее, а!? Никой, аз ще го покрия с люспи от слънчоглед.
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от АгентМура YoungBloodZ, внимавай! Бъди нащрек, че да не те изгърбя! Внимавай, че ще накарам форумния ни свещеник да те осъди на всесъжение!
Първоначално написано от YoungBloodZ Внимавай, че ще накарам форумния ни свещеник да те осъди на всесъжение! ААА!!! Без такива, моля! Нека сме мирни граждани, Блъдз!
Първоначално написано от АгентМура ААА!!! Без такива, моля! Нека сме мирни граждани, Блъдз! Имаш късмет, че сключихме пакт за ненападение.
Първоначално написано от YoungBloodZ Имаш късмет, че сключихме пакт за ненападение.
Правила