- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
Важен е мъжа, да съм влюбена до полуда в него. От там идва всичко. Не е важно с колко съм го правила, по-важно е, че с двама съм го правила повече от 1-2 пъти. Нещо повече. Улавяла съм, че през деня си фантазирам как с любимия мъж правим страстна любов. А това, че е в дупето е само част от картинката, не главното. Мъжете не го разбирате това.
Последно редактирано от reni12 : 11-10-2016 на 06:54
Важен е човека, да съм влюбена по полуда. От там идва всичко. Не е важно с колко съм го правила, по-важно е, че с двама съм го правила повече от 1-2 пъти. Нещо повече. Улавяла съм, че през деня си фантазирам как с любимия мъж правим страстна любов. А това, че е в дупето е само част от картинката, не главното. Мъжете не го разбирате това.
Последно редактирано от reni12 : 11-10-2016 на 06:58
Рени, с или без презерватив обичаш аналния?
ем няма кво то се едно сащо
няма ли пак да идваш насам бе![]()
Аз съм ЗА и яко ги дръгна в гъзовете! Странното е, че напоследък сами си искат. Явно е модерно вече![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Преди години бях гей и са ме оправяли анално. Сега имам връзка с момиче и знам как да я наеба в дупето така че да изпита силен оргазъм. Не съм и споделял миналото си, но миналото ми помогна да стана добър в аналния секс.
За
Правя го за мое удоволствие, не за мъжа. Ако не ми харесва, със сигурност няма да го правя, колкото и да ме молят.
Достатъчно сте поспамили като гледам.![]()