.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Неймар

Call of Duty ? ПП (Пълен Провал)

Здравейте само на мене ли вече Call of Duty не ми прилича на война със терористи а на междугаластически войни като във Star Wars ?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Неймар Виж мнението
    Здравейте само на мене ли вече Call of Duty не ми прилича на война със терористи а на междугаластически войни като във Star Wars ?
    Не знам, ама един познат играеше преди call of duty, а наскоро разбрах, че е еволюирал в батълфилд 4 и бил много доволен. Може да пробваш.

Повече от фен Аватара на Неймар
    и аз това направих вече battlefield

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Неймар Виж мнението
    След Black Ops 2 всичко е пълна помия!

Мега фен
    просто не обичате фантастика

може би щеше да е поне малко банално да направят още серии от mw, bo и ww2

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    Като шутър новата Call of Duty не е лоша сама по себе си - механиките не са лоши, пък макар и клиширани, има епични сцени в сингълплейъра, графиката е на ниво, макар според мен да отстъпва на Battlefield 1. Само дето последния Call of Duty няма допирни точки с игрите от същата поредица от 2003-та или 2006-та, или дори по-късните като MW трилогията. Все едно става въпрос за коренно различен франчайз. На този период "Дютито" вече е изгубило корените си и с последните игри все повече и повече се доближава до поредици като Killzone или Halo, които обаче са започнали с научнофантастична концепция и се придържат към нея. Туйто.
    ПС - Според последни новини Farming Simulator 17 бие по продажби и популярност Infinite Warfare. Това си е чист позор, макар и в последните години към фарминг симулаторите да има интерес. Поне според мен, де.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MoonWatcher Виж мнението
    ПС - Според последни новини Farming Simulator 17 бие по продажби и популярност Infinite Warfare. Това си е чист позор, макар и в последните години към фарминг симулаторите да има интерес. Поне според мен, де.
    а може би на доста хора са им писнали стрелби, трилъри и гонитби, и предпочитат да се потопят в един по-свеж свят, като този на FS17

Цитирай Първоначално написано от MoonWatcher Виж мнението
    Като шутър новата Call of Duty не е лоша сама по себе си - механиките не са лоши, пък макар и клиширани, има епични сцени в сингълплейъра, графиката е на ниво, макар според мен да отстъпва на Battlefield 1. Само дето последния Call of Duty няма допирни точки с игрите от същата поредица от 2003-та или 2006-та, или дори по-късните като MW трилогията. Все едно става въпрос за коренно различен франчайз. На този период "Дютито" вече е изгубило корените си и с последните игри все повече и повече се доближава до поредици като Killzone или Halo, които обаче са започнали с научнофантастична концепция и се придържат към нея. Туйто.
    нормално е да се придържат към някакъв стандарт, фантастичният също си има своите особености, които са предпочитани от масите геймъри
    Последно редактирано от npp : 11-11-2016 на 23:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си