Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
Lasciate ogni speranza...
Отдавна почна да (ми) става досадно...

Написа ми 10 коментара, в които ми обясняваш, че не ти се занимава, а съм убеден, че с 1-2 елементарни действия от твоя страна можеше да удовлетвориш желанието ми и да избегнеш бъдещите драсканици по темата.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
То и аз не съм teen, ама си седя тук, нали?
останалите също не са тийнове, но както виждаш и те са тук
Всеки си решава сам за себе си - вас все още ви кефи престоят ви във форума, мен отдавна не ме.

ти заради баннванията ли искаш да напуснеш? Не бива толкова лесно да се предаваш!
Не, не е заради наказанията. Те даже се оказаха с благоприятно въздействие върху мен, защото ми предоставиха възможност да се занимавам с по-полезни неща от безцелното кибичене тук.

ПП: и съжалявам, че май заради мен си изключил личните си съобщения
можеш да ги пуснеш, ако имаш желание
Че аз с теб не съм си писал от юни месец...
Изключих ги, защото не искам точно след като съм си разчистил пощата, то да ми "цъфне" някое ново съобщение.

А защо искам да ми се изтрият всички коментари - защото искам да "изгоря и последните кораби/мостове", които ме свързват с форума.
бтв: няма по-елементарно нещо от това да си променя паролата с произволно набрана клавишна комбинация (както сторих преди година), но този път с разликата, че няма да си я изпратя с отложен e-mail.

И продължавам да се надявам, че някой със съответните форумни права и възможности ще удовлетвори желанието ми.

Не ми се пише повече по тази тема.

Край.