.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2196

Hybrid View

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Благодаря. Много ми вървяха тези есета преди, ама като съм изгубило тренинг, е така. Иначе съм сигурна, че можеше някъде да се съчетаят увод с теза, само че не се сещам къде, та реших да питам дали не е там. :д
    Наскоро ми се наложи да правя есе на тема "Човекът е само една сянка". Такива разсъждения отдавна не бях измъдряла.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Наскоро ми се наложи да правя есе на тема "Човекът е само една сянка". Такива разсъждения отдавна не бях измъдряла.
    Аз моите неща не съм седнала да пиша, обаче се заех с есето на майката на братовчедчето, че във вторник има практика да преподава на гимназисти и ѝ трябват материали... Моята тема пък е супер клиширана - "Вредата от тютюнопушенето". Обаче се оказа, че още имам талант и успях да разчупя клишетата с Косел-стил!
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Аз моите неща не съм седнала да пиша, обаче се заех с есето на майката на братовчедчето, че във вторник има практика да преподава на гимназисти и ѝ трябват материали... Моята тема пък е супер клиширана - "Вредата от тютюнопушенето". Обаче се оказа, че още имам талант и успях да разчупя клишетата с Косел-стил!
    Щом можеш. На мен никога не ми е била силна страна да пиша есета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си