Първоначално написано от divergent Много ми допаднаха отговорите, само това за двата свята не знам как го измъдри. А греша ли? Първоначално написано от LadyDi Всяка от тези три думи можеше да използваш да отговориш на моя въпрос... Поне си от мойта зодия... Аз и на нея мислех да дам същия отговор, но може да получа някой черпак накрая в главата.
Последно редактирано от VinDiesel : 11-16-2016 на 21:04
Първоначално написано от VinDiesel А греша ли? Просто не мога да загрея кои два свята имаш предвид, за да потвърдя или отрека. Различно може да се тълкува. :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Просто не мога да загрея кои два свята имаш предвид, за да потвърдя или отрека. Различно може да се тълкува. :д Колебаеш се, дали да зарежеш нещо голямо и значимо в твоя живот, за друго такова, но с коренно различно естество. Така ли е, може и да съм заблуден?
Първоначално написано от VinDiesel Колебаеш се, дали да зарежеш нещо голямо и значимо в твоя живот, за друго такова, но с коренно различно естество. Така ли е, може и да съм заблуден? На 19 съм и се радвам се на блубери, музика и пунто. Нямам нищо голямо и значимо в живота си.
Първоначално написано от divergent На 19 съм и се радвам се на блубери, музика и пунто. Нямам нищо голямо и значимо в живота си. Годините са само цифра, значи съм заблуден.
Първоначално написано от divergent На 19 съм и се радвам се на блубери, музика и пунто. Нямам нищо голямо и значимо в живота си. не знам дали си забелязала, ама друг седи на стола освен да го знаеш и нарочно да седна в него седнала си не на стол, а в него
Първоначално написано от papugai не знам дали си забелязала, ама друг седи на стола освен да го знаеш и нарочно да седна в него седнала си не на стол, а в него бягай, ве.
Правила