Първоначално написано от Данита Темата е по желание на VinDiesel! Хайде давайте! И може да добавим - момичета, колко момчета/мъже са ви лизали? Като цяло не са толкова много, макар да имам желание да са много!
Първоначално написано от sladura89 Като цяло не са толкова много, макар да имам желание да са много! Ти не разправяше ли, че жените не ти давали?
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi Ти не разправяше ли, че жените не ти давали? под 'не са толкова много' може да има предвид николко Първоначално написано от solo_ "оная"? И ти ли си разбрал, че не дава истински снимки? аз на русата съм и виждал шушона, тя си има профили в тия мрежи за палавници
Първоначално написано от papugai аз на русата съм и виждал шушона, тя си има профили в тия мрежи за палавници И шушона рус ли е? Или е 0 номер прическа!?
Първоначално написано от papugai под 'не са толкова много' може да има предвид николко аз на русата съм и виждал шушона, тя си има профили в тия мрежи за палавници коя е русата? Данита качва снимка на почти червенокосо момиченце а ти за коя руса ми говориш?
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Първоначално написано от LadyDi Ти не разправяше ли, че жените не ти давали? Ми по принцип не ми дават, но това не означава и, че не съм лизал! Както се казва езикът ми съвсем не е "девствен"!!!
Последно редактирано от sladura89 : 11-17-2016 на 22:02
Правила