deitona22
divergent
Нито единия, трябва да си седят сами и на сухо!
Трябва да се срещнат някъде посредата.
Първоначално написано от smilegirl12 Трябва д има цензура Йонг Каква цензура, йонги?
Първоначално написано от YoungBloodZ Каква цензура, йонги? Може би има предвид -с*екс. Все пак е малка. Смайли,не е "Йонги",а "Пумба" или "Джери".
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от YoungBloodZ Каква цензура, йонги? Форумна цензура
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от deitona22 Може би има предвид -с*екс. Все пак е малка. Смайли,не е "Йонги",а "Пумба" или "Джери". Аа за мене си е йонги
Сметнах, че всеки би могъл да си го разчете, Йонги.
квак
Първоначално написано от deitona22 Може би има предвид -с*екс. Все пак е малка. Смайли,не е "Йонги",а "Пумба" или "Джери". Тя вече практикува, така че не е проблем. И "Йонги" е много по-добре от другите. Първоначално написано от smilegirl12 Форумна цензура За коя дума? Първоначално написано от tori Сметнах, че всеки би могъл да си го разчете, Йонги. Те са ново поколение и не знаят нещата.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя вече практикува, така че не е проблем. И "Йонги" е много по-добре от другите. Ти..как... В съшност,не искам да знам
Първоначално написано от deitona22 Ти..как... В съшност,не искам да знам "в същност"? Така си мисля.
Първоначално написано от YoungBloodZ "в същност"? Така си мисля. Да приемем че е така. Значи имаш винетка.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя вече практикува, така че не е проблем. И "Йонги" е много по-добре от другите. За коя дума? Те са ново поколение и не знаят нещата. За кекса
Първоначално написано от smilegirl12 За кекса Няма нужда. Първоначално написано от deitona22 Да приемем че е така. Значи имаш винетка. И платен пътен данък имам.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя вече практикува, така че не е проблем. малеее ... Долна лъжа !
Първоначално написано от YoungBloodZ И платен пътен данък имам. Аха,сега вече ми стана ясно как знаеш. Бтв,познай вчера на кого се натъхнах у молУ Вече е шофОр.
Първоначално написано от deitona22 Аха,сега вече ми стана ясно как знаеш. Бтв,познай вчера на кого се натъхнах у молУ Вече е шофОр. НБЕ? Ти ли ѝ беше инструктор? Първоначално написано от smilegirl12 малеее ... Долна лъжа ! Аз само предположих. Извинявай, смайли.
Първоначално написано от YoungBloodZ НБЕ? Ти ли ѝ беше инструктор? Аз само предположих. Извинявай, смайли. Не се приема
Ще му кажа.
Първоначално написано от deitona22 Бтв,познай вчера на кого се натъхнах у молУ Вече е шофОр. Кажи и на нас, де...
Първоначално написано от tori Кажи и на нас, де... Вие не сте достойни.
Първоначално написано от YoungBloodZ Вие не сте достойни. Оф... Гаден си!
Първоначално написано от YoungBloodZ НБЕ? Ти ли ѝ беше инструктор? Не Добре че няма да кара тук Беше весело,щото не бех сам ии те така. Първоначално написано от YoungBloodZ Вие не сте достойни. "Трай си бабо,за хубост."
Първоначално написано от deitona22 Не Добре че няма да кара тук Къде тук? Първоначално написано от tori Оф... Гаден си! Като отказваш да ми дадеш шоколад...
Първоначално написано от YoungBloodZ Къде тук? В селото,как къде
Първоначално написано от YoungBloodZ Като отказваш да ми дадеш шоколад... Шоколадите се пазят за подмазване. Аз вече разбрах кого е видял. Пък.
Първоначално написано от tori Шоколадите се пазят за подмазване. Аз вече разбрах кого е видял. Пък. Кого? Първоначално написано от deitona22 В селото,как къде Къде кара тогава?
Първоначално написано от YoungBloodZ Кого? Къде кара тогава? От мен. Е тук е взета книжката,и уроците,ма ще кара там откъдето е. Било голяма лудница в селото Което е вярно,ама щом се учиш тук,начи навсякъде ще можеш'
Правила