- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Deitona22 или Divergent?
Той неговия е автоматик, а и го дава само на баща си. Не моа се класирам аз.
квак
О, аз имах две изисквания за новата кола - голям багажник и автоматична кутия... Аман от тия светофари във Варна и всеки път, освободи, вкарай, освободи, вкарай... бля... Не можеш да си пиеш кафето спокойно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тигуана е малко по-компактен. Туарега ми идва голям...
Да, ама аз искам малко по-повдигната да бъдеДа я качвам по бордюрите, че то във Варна не остана къде да се паркира.
Плюс това, защо ми е семейна кола? Тя си е за мене...
Ем, никога не съм карала автоматик, а и като за млад шафьор е хубаво да почне с ръчка. Те не случайно почти всички учебни са ръчни. Нали трябва да се научиш, после кой квото иска да си кара.
Аз май вярно ш съм с голф 2ка, нацели ме, поне за ся бащата тва е решил, но нищо не пречи да плакна очи по някой мечо от тия лъскавичките, новите... <3 Вярно - мерцедес след 98-99 са все някви пластмаси ама хващат око. Ся, не мога да не загледам някоя цлска или нещо друго напудрено. :3
квак
Че какво му е на тигуана? Всичко си събира.
Кака, ти в кой квартал си, че няма места? Ако за центъра говориш - знам, че е ташак да търсиш място за паркиране ама специално в на антракса квартала рядко е чак претъпкано. Поне по мои наблюдения. Нали, паркинга пред блока нормално вечер/нощем да е фул, и пред моя блок няма къде да се спира, когато си дойдат всички от работа/уни/даскало с колите.
квак
Аз си имам и гараж в къщи, обаче проблемът е като трябва да слезеш на центъра да свършиш някаква работа, щото нали се сещаш, че всички институции са там, а тъпаците от общината, вместо да построят един паркинг, строят само кооперации, в които се нанасят още хора, с още коли
Антракса къде живее? Може и на ЛС да ми отговориш, ако искаш.
Да, по 20 минути сме обикаляли паркинга на цветята за място...
квак
abe, v kofata moga li da si praskam na shlikovica, ili trqbva da puskam kirilicata, zashtoto me murzi.
Трябва да пускаш кирилицата