- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Deitona22 или Divergent?
Частта с трабанта се одобрява... другата - не чак толкова.
Гледам го, въпреки че взеха много да го разтягат и ме дразнят. Взе да става като индийски сериал - два епизода отварят една врата... Само дето това излиза веднъж в седмицата и ти вадят нервите с такова бавно развитие.
Ще й давам, да... така ще кажем на всички...
Иначе, и на мен ми е интересно като сюжет, ама ме дразни колко бавно се развива действието. В първия сезон нещата бяха адски динамични, което ми харесваше, а сега е малко умряла работа. Цял епизод отделят за един ден на един от героите.
За всичките от последния сезон... Имаше един епизод, дето само Деръл даваха и то по-конкретно как стои в тъмна килия два на два...![]()
За този с Деръл съм съгласен, ама другите си бяха добре.![]()
Е, сега последния пак беше основно с Маги и това къде е тя...![]()
Тшшш,някои хора още не са го гледали![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Е, да, това беше яко, ама пак нямаше много екшън в сравнение с предишни сезони. И, да, очертава се да е интересно, ама не тая големи надежди. Залагам, че цял епизод ще се возят и ще си говорят за нещата от живота и кандидатурата на Цецка...
Деца, кажете ми някой готин сериал, че моят свърши. И без Гейм аф тронс, моля. Благодаря.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Живите мъртви ми се струва скапан някакъв, The Preacher ми препоръчаха също. Иначе American horror story изгледах.
I'm too weird to live, but much too rare to die.