.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Помощ с едно момиче?

Здравейте, значи изпитвам силни симпатии към едно момиче, тя е нова в училище с още 2 нейни приятелки и не говорят много.
    С нея постоянно си хвърляме погледи, имам силно усещане, че и тя изпитва симпатии към мен.
    Въпросът ми е как мога да се сближа с нея, защото постоянно ходи с едната или двете си приятелки, пък и аз не съм от най-самоуверените момчета.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Здравейте, значи изпитвам силни симпатии към едно момиче, тя е нова в училище с още 2 нейни приятелки и не говорят много.
    С нея постоянно си хвърляме погледи, имам силно усещане, че и тя изпитва симпатии към мен.
    Въпросът ми е как мога да се сближа с нея, защото постоянно ходи с едната или двете си приятелки, пък и аз не съм от най-самоуверените момчета.
    Благодаря предварително!
    Отиваш и я дърпаш настрани, каниш я да излезете, получаваш някакъв отговор.

Благодаря ти за отговора, на една моя тема отново си писал, наистина ми помогна тoгава, но момичето се оказа много общо, исках да видя просто какво е и не изпитвах никакви чувства към нея.
    Ако може да ти пиша на ЛС, защото това, което написа сега не е по силната ми част :Д
    Последно редактирано от vasil poriazov : 11-24-2016 на 19:07

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Няма проблем, питай, ще помагам.
    Помня я темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си