да,с удоволствие
не
Първоначално написано от inewton Аз уча физика. Вече направи ли връзката? само не мога да направя връзката какво общо има християнството с физиката като наука,да не забравяме,че християнството е осъждало науката на Запад
Първоначално написано от istorika само не мога да направя връзката какво общо има християнството с физиката като наука,да не забравяме,че християнството е осъждало науката на Запад Физиката е пречела на католицизма (по причини, които ако наистина си историк би трябвало да са ти известни). Иначе няма противоречия с Библията.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Физиката е пречела на католицизма (по причини, които ако наистина си историк би трябвало да са ти известни). Иначе няма противоречия с Библията. да,историк съм,и да,ясно ми е
Първоначално написано от istorika да,историк съм,и да,ясно ми е Значи няма причини да мислиш физиката и религията за противоречащи си. Ти ходиш ли на църква?
Първоначално написано от inewton Значи няма причини да мислиш физиката и религията за противоречащи си. Ти ходиш ли на църква? аз живея до църква,в родното си село,така че,да
Първоначално написано от istorika аз живея до църква,в родното си село,така че,да Ако искаш може някой ден да отидем. За да не си сам.
Първоначално написано от inewton Ако искаш може някой ден да отидем. За да не си сам. добре,може в Ал.Невски,не съм ходил там
Правила