да,с удоволствие
не
Първоначално написано от inewton Физиката е пречела на католицизма (по причини, които ако наистина си историк би трябвало да са ти известни). Иначе няма противоречия с Библията. да,историк съм,и да,ясно ми е
Първоначално написано от istorika да,историк съм,и да,ясно ми е Значи няма причини да мислиш физиката и религията за противоречащи си. Ти ходиш ли на църква?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Значи няма причини да мислиш физиката и религията за противоречащи си. Ти ходиш ли на църква? аз живея до църква,в родното си село,така че,да
Първоначално написано от istorika аз живея до църква,в родното си село,така че,да Ако искаш може някой ден да отидем. За да не си сам.
Първоначално написано от inewton Ако искаш може някой ден да отидем. За да не си сам. добре,може в Ал.Невски,не съм ходил там
Първоначално написано от istorika добре,може в Ал.Невски,не съм ходил там То там не е кой знае какво, ама както кажеш. Като си готов ми пиши.
Първоначално написано от inewton То там не е кой знае какво, ама както кажеш. Като си готов ми пиши. добре
Правила