- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Едно питанИе
И ние сме на СБА с безплатна пътна
ама всяка година тр да си плащаш членски внос май
И кое не разбра като ти казаха че безплатната пътна е за цяла 1 година?
Какво значи всяка година да си плащаш членски внос? Всяка година си правиш карта на СБА просто. Картата от 35 лева е само пътна помощ, а от 50 лева е преглед +пътна помощ. Прегледа ти е 40, така че за 10 лева си купуваш пътна помощ, което е смешно, имайки предвид, че иначе за 20км ти взимат сигурно 500 лева, а така ти е безплатно.
напомпах яко, вече правя кофички с ластици от яките
ми да 10 кинта, ма бащата досега не е ползвал май през живота си а аз ползвах в софия 1 път след катастрофата
за 20 км е 70 лв бай д уей
от студентски до овча купел беше
а ти като си софиянец (предполагам) закво ти е пътна като сигурно ще се намери някой да те дърпа, ако не то сервизите са под път и над път
по-ценно ще е извънградско, тогава може да докараш 500кинта
Явно на различните места е различно, защото на един приятел му бяха взели 500 кинта за 20 и няколко километра. Иначе със СБА ти е безплатна пътната помощ. А аз си правя, защото така е по-лесно отколкото да ме дърпат, а и ако ми се счупи мост примерно.. няма как да ме дърпат, а си трябва пътна помощ.
за последната 1 година нямам представа колко но когато правих проба в зала беше 120 за 6 повторения а за 1 не съм и никога няма да пробвам
имай предвид че това е лостова сила, твърдо само на лостове
иначе отказах залата отдавна и май тогава вдигах по-малко с 5-10 кила
а това за тия 500 кинта просто не е възможно освен ако не са правили помощ на тир с ремаркета
ама аз не тренирам така на веднъж бе човек, това не ми е интересно защото не ми носи никва полза
аз правя суперсерии и деля гърди трицепс един ден и гръб и бицепс друг, крака-бягане и въже за скачане
значи в ден за набирания правя 10 суперсерии (т.е. хиперсерии щото дефакто са 3 упражнения без почивка)
набирания широко 10+едно специално нещо за бицепс 10+ една люлка пак за бицепс 12-14бр на ръка и така 10 такива сета
това е за гръб и бицепс
по моя преценка набиране с широк хват пред гърди ще направя 20-22бр макс щото не съм лек
на теб добре ли ти се отразява фитнеса
тия прашни миризливи софийски зали
за 5лв пълната мизерия, с уреди от времето на арнолд
само в софия е така
в други градове ще получиш пълен лукс за 2-3лв
Кажете нещо, че ми е скучно, ве.
I'm too weird to live, but much too rare to die.