- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
ами тези не мога да ги видя голи, обаче ми се струва че и те имат маса, май всички са във форма
но разликата между тая мойта и твойте е по-скоро във външния вид, да мойта има изразени мускулчета, обичам яки женски крака и прасци докат отвойте имат по скоро ... кълки, но пак ги бива
кълки друг път. казах, че са от една категория, защото всички алпийки са мускулести и набити. разликата е, че тези които аз изброих са визуално по-привлекателни, а тази линдзи си е типичната американка + харесвам техния спорт.
http://www.imdb.com/title/tt0475784/
як е, има го в нета.
https://www.facebook.com/%D0%90%D0%B...?hc_ref=SEARCH
цвет е харесала страницата и няколко снимки
за няколко дни ще успееш да я локализираш
кво са някви 45 000 човека
трябва да започна да се старая повече
трябва да намеря време за всичко
май трябва да почна да изнасилвам нервната си система със стимуланти, защото така неш не е като хората :/
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Хубаво е, когато си е тук. <3 Определено е хубаво.
Обаче съм гладна като вълче и ми се ядат принцеси с кайма.
квак
Ми не знам...поне минимална подкрепа можеше да ми окажат, а не да ми се говори как ще стана хипохондричка и т.н. Просто не мисля, че е това и искам да се консултирам с още някого, чак такъв проблем ли е да ми помогнат. Сега нямам идея как да се оправям сама...
Последно редактирано от Lilanda : 11-26-2016 на 08:41
ако беше пълнолетна щях да те прегледам
ххехехех
над 16 си, не ти трябва родител, за да отидеш на лекар
Нямаш ли познати или роднини лекари, които да те насочат към специалист? Или настоявай пред личната да те прати при друг лекар.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Направи едни пълни изследвания тогава, кардиолог, пълна кръвна картина, ендокринолог и така нататък. Където го усещаш най-много. :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
И аз това се питам...
Имам близки лекари, мога да попитам.
Да допълня към горното, че като ходих при личната, ми пусна изследвания на кръв и урина и каза, че всичко е в норма.
ВинДизел, бих била благодарна, ако попиташ, макар че и кака Ди ще помогне в случая. ;д
едит: Не са постоянни, даже са на някакви интервали от по няколко секунди като се появят.