- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Сериозно ли са толкова, има ли информация за това
Ма те сериозно могат да направят каквото си правят по другите страни. Мине се не мине 2-3 години и почва разрушаването и палежите щото заслужавали хубав живот според тях и всеки и всички са длъжни да им го дадат поради незнайни причина за мен.
Видях ги, като крастави праисторически животни са, целят бронетранспортьор с камъни.
Точно като хлебарки, сеят болести и мизерия навсякъде където отидат.
Ама аз гледам и не вярвам на очите си, все едно гледам същата гледка от франция
и нищо, вместо да ги смачкат полициатие в "таръ" дето се вика ги оставят да крещят и хвърлят и палят че да може другия път пак да го повторят
Тоя Ямболския Динко дано успее да свърши няква работа там в тоя край към Харманли
Затова си чакам
он:
отдавна не бях правила нещо, хубаво си е
и като вложиш и любов, еха
а днес това беше много smooth от негова страна, ахах
дългоочакваното тридневие почти дойде, дано ми се отрази както планирам, та да мога после да се занимая с важните неща в живота като превода на 25+ страници текст
мн hype за итервюто, накрая ни стааш шот няяш опит... ии газ ала бреговиц...
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 11-24-2016 на 16:26
имам чувството, че стремежите ми са недостижими като последните стълбички на icy tower
Включваме и телефонния разговор с миналото към шибаните неща от шибания 24ти Ноември.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Искам да апелирам да си миете зъбите защото се запознах с едно момиче което имаше по-големи предни зъби ама му отиваха и беше симпатично ама бяха жълти
Цялата и визия се срина, и колкото и да се абстрахирах от това все гледах там и се чудих Как е възможно това и няма ли огледало?
не, ама няма да спамим сега на децата темата с мен.
Карат ме да излизам. Напоследък доста разредих купоните, но сега мисля, че имам нужда. Само че редно ли е точно днес да изляза да се забавлявам, или то след 12 вече се брои за 25ти?
Въпреки че той беше голям купонджия и съм сигурна, че няма да иска да седим и да ревем, а да излезем както излизахме преди с него, и да се размажем, припомняйки си хубавите моменти заедно. Наистина не си търся оправдания, просто си представям, че той би искал точно това. Ще отида и отново ще изпея нашата песен.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Meh... Твърде много неща ми се въртят в главата, че чак напоследък сам започвам да се обърквам в цялата тая каша. Искам да спра да го мисля вече това нещо. Като цяло вариантите са два : или, или. Колкото и да го мисля, трети не съществува. Макар много да ми се иска. И не знам защо първите няколко дни нямах проблем, но откакто го направих онзи ден... трябва да спра. За работата вече окончателно го реших, сякаш... ама те не, че ми оставят и друг вариант. Писна ми да се занимавам с кретенщини ежедневно и на всичкото отгоре аз да го духам накрая, не мисля ! Ще ги потърпя и тях още малко. Оня бастун и той няма да се сети 1 път да се обади, и от него почва да ми писва. Пък и той май от последния път ми е сърдит, ама не иска да си признае. Бали го, #коттакоа!! И не е истина колко много ми липсва... Нямам търпение вече !
Оф.. мн се разписах, стига толкова !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
способността да не мога да взимам решения, водена от санитменталност в повечето случаи, който по етиологичен произход си е чист страх, винаги ми е създавала главоболия. не знам какво искам. и осъзнавам, че за другите това сигурно е много дразнещо. еми, сори, хахах.
остава час до скоковете. пускайте евроспорт! <3
когато ми звъни непознат номер, оказва се, че е от уникредит булбанк (с който нямам нищо общо принципно) и ме уведомяват, че съм спечелила награда блутут колонка, втф :дд странен ден, но хубав, взех си и ТУ с шестичка кеке
http://www.gol.bg/interesno/2016-11-...-gadzhe-snimki
заради тая бих го пуснал
п.с Отивам да помпя (всеки може да се чувства свободен да си прави интерпретации)
Гумите на колата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://nova.bg/news/view/2016/11/24/...D%D0%BB%D0%B8/
Не, Джамбазки, ти не си Харманли. Ти си идиот.