.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз и ментета мога да продавам за по 1000лв няма кой да ме спре

всеки часовник има отличителен белег като линии разположени диагонално върху металната горна част на корпуса (това е само пример)

или нещо от сорта поинтересувай се и виж за твоя часовник
    Можеш, но в магазина за джунджурии в мола или пък в OLX едва ли някой ще се довери на човек, продаващ часовник за 1000 лева. Най-гарантирано оригинален часовник се купува от магазин на компанията производител или от сайта им, де... Иначе ако има някакъв различителен белег за оригиналност, то той трябва да е на особено място или почти незабележим, за да бъде труден за фалшификация. А за да разбере дали има такъв, трябва ходене при часовникар и хвърляне на още пари.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MoonWatcher Виж мнението
    Можеш, но в магазина за джунджурии в мола или пък в OLX едва ли някой ще се довери на човек, продаващ часовник за 1000 лева. Най-гарантирано оригинален часовник се купува от магазин на компанията производител или от сайта им, де... Иначе ако има някакъв различителен белег за оригиналност, то той трябва да е на особено място или почти незабележим, за да бъде труден за фалшификация. А за да разбере дали има такъв, трябва ходене при часовникар и хвърляне на още пари.
    нъц
    забележими са
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MoonWatcher Виж мнението
    Можеш, но в магазина за джунджурии в мола или пък в OLX едва ли някой ще се довери на човек, продаващ часовник за 1000 лева. Най-гарантирано оригинален часовник се купува от магазин на компанията производител или от сайта им, де...
    бля бля бля
    в заложните къщи е пълно с оригинални
    особено в тия до казината

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си