Първоначално написано от YoungBloodZ Ти предложи как. Поне това направи... Чакам те в стаят
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 Чакам те в стаят Достойнството! Пази достойнството.
Първоначално написано от Indistinct Достойнството! Пази достойнството. Тихо там! Първоначално написано от golemiq_korab_minava как какво? Аз пиша на дреиймлоркър да спре да ми пише, а ти ми отговаряш, че няма, и тя спира ! :Д Може dremawalker да се плаши от теб, де да знам. Първоначално написано от smilegirl12 Чакам те в стаят Ама сега не мога. Утре ще е.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тихо там! Може dremawalker да се плаши от теб, де да знам. Ама сега не мога. Утре ще е. Не, ти се оплаши и спря. Не може просто така да спре да ми пише в същия момент, когато ти се появи и се направи на дриймлоркър.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не, ти се оплаши и спря. Не може просто така да спре да ми пише в същия момент, когато ти се появи и се направи на дриймлоркър. Аз от малък имам страх от агрономи.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз от малък имам страх от агрономи. базикай се, но аз вече знам, че си дриймлоркър и не можеш да противоречиш!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava базикай се, но аз вече знам, че си дриймлоркър и не можеш да противоречиш! Добре, за пореден път ме разкри. Първоначално написано от inewton Не е за тук. Ще го обсъдим някъде другаде. Къде?
Първоначално написано от Indistinct Достойнството! Пази достойнството. Че какво ми е на достойнството, ще играем на плейстешън фифа или нийд фор спийд
Първоначално написано от smilegirl12 Че какво ми е на достойнството, ще играем на плейстешън фифа или нийд фор спийд Ще играем на плейстейшън в спалнята? Не, по-скоро ще гледаме страшни филми.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще играем на плейстейшън в спалнята? Не, по-скоро ще гледаме страшни филми. Може да се евете ако искате, ама ще ви трябва удостоверение от мен.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Може да се евете ако искате, ама ще ви трябва удостоверение от мен. Колко струва?
Първоначално написано от YoungBloodZ Колко струва? Не е за тук. Ще го обсъдим някъде другаде.
Първоначално написано от inewton Може да се евете ако искате, ама ще ви трябва удостоверение от мен. Защо па от тебе
Първоначално написано от YoungBloodZ Къде? Ще видим. Трябва да е някъде, където няма да ни подслушват. Първоначално написано от smilegirl12 Защо па от тебе Защото за да се чукате през пост ви трябва позволение от свещеник.
Първоначално написано от smilegirl12 Чакам те в стаят През пост? Анатема!
Правила