Първоначално написано от Indistinct Сега какво се оказва? Че dreamwalker и smilegril си пишат мръсотии? a теб те, взимам за булка вовеки.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava a теб те, взимам за булка вовеки. А така. Айде да ви е честито!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava a теб те, взимам за булка вовеки. Първоначално написано от inewton А така. Айде да ви е честито! Нещо изтървах. Възразявам!
Първоначално написано от Indistinct Нещо изтървах. Възразявам! Няма "възразявам". Аз ви ожених вече. Развода е грях и разводи не правя.
Първоначално написано от inewton Няма "възразявам". Аз ви ожених вече. Развода е грях и разводи не правя. Не можеш да ожениш някого без присъствието на булката.
Първоначално написано от Indistinct Не можеш да ожениш някого без присъствието на булката. Ааайде бе. Ожених ви и точка. Можете да консумирате брака си.
Първоначално написано от Indistinct Нещо изтървах. Възразявам! Гергана тцтцтц, а посше мен обвиняваш..ти тука се бениш
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 Гергана тцтцтц, а посше мен обвиняваш..ти тука се бениш Жено, не завиждай.
Първоначално написано от YoungBloodZ Жено, не завиждай. Ми като не ми предлагаш, завиждам
Първоначално написано от smilegirl12 Ми като не ми предлагаш, завиждам Какво не ти предлагам?
Първоначално написано от smilegirl12 Гергана тцтцтц, а посше мен обвиняваш..ти тука се бениш Натопиха ме, Симона, натопиха ме.
Първоначално написано от Indistinct Натопиха ме, Симона, натопиха ме. Ааа ни знам :/
Правила