Първоначално написано от YoungBloodZ Не помни какво е лъгала. Ти не трябваше ли да си заета със създаването на .pptx? Иначе Симончето е права, че не говорех за мен и нея като една двойка. Може да се е объркал с някоя друга Indistinct. Имам проблем. Голям проблем. А вие какво сте?
Първоначално написано от Indistinct А вие какво сте? Ние сме просто в отворена връзка.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ние сме просто в отворена връзка. Това откога е просто?
Първоначално написано от Indistinct Това откога е просто? Винаги отворените връзки са такива.
Първоначално написано от YoungBloodZ Фикст.! Пф,аматорче. Кога ще е церемонията на б.Костенурка и Малката яхта?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Indistinct Кога съм го казала? бъркам се значи. Кааак ти е фацебоока?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava бъркам се значи. Кааак ти е фацебоока? Индистичету Герганова
Първоначално написано от Indistinct Индистичету Герганова Опитай пак.
Първоначално написано от deitona22 Опитай пак. Индистичету (Герганова) Костенуркова ?
Първоначално написано от Indistinct Индистичету (Герганова) Костенуркова ? Герганова без скоби Като презиме.
Първоначално написано от deitona22 Герганова без скоби Като презиме. Да, де. Колко много информация издавам за мен...
Първоначално написано от Indistinct Да, де. Колко много информация издавам за мен... Ти мани,ама ако Малката Яхта верно потърси такъв фб
Първоначално написано от Indistinct Индистичету (Герганова) Костенуркова ? много лъжеш
Първоначално написано от golemiq_korab_minava много лъжеш Очакваш да го кажа пред всички ли?
Първоначално написано от Indistinct Очакваш да го кажа пред всички ли? Не, голям егоист съм.
Първоначално написано от Indistinct Очакваш да го кажа пред всички ли? Ти и иначе не го казваш,ама айде...
Първоначално написано от deitona22 Ти и иначе не го казваш,ама айде... а ти казваш ли го?
Първоначално написано от deitona22 Ти и иначе не го казваш,ама айде... Точно на теб не бих го казала. Знаеш достатъчно. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не, голям егоист съм. Браво.
ауу, БРАВОС
Първоначално написано от Indistinct Точно на теб не бих го казала. Изобщо някой от форума знае ли го?
Първоначално написано от YoungBloodZ Изобщо някой от форума знае ли го? Предположи.
Не?
Първоначално написано от YoungBloodZ Не? Да.
Първоначално написано от Indistinct Точно на теб не бих го казала. Знаеш достатъчно. Страхотна логика. Първоначално написано от golemiq_korab_minava а ти казваш ли го? Не го знам. Спрях да й го искам.
Първоначално написано от deitona22 Страхотна логика. Не го знам. Спрях да й го искам. имах предвид дали твоя си даваш
Правила