Първоначално написано от golemiq_korab_minava имах предвид дали твоя си даваш Попринцип го имат няколко човека от тук,но тебе не те познавам така добре,че да го дам.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Попринцип го имат няколко човека от тук,но тебе не те познавам така добре,че да го дам. Сега виждаш ли защо и аз не бих го дала?
Първоначално написано от Indistinct Сега виждаш ли защо и аз не бих го дала? Противоречиш си . Преди малко каза че знам достатъчно.
Първоначално написано от deitona22 Противоречиш си . Преди малко каза че знам достатъчно. Не си противореча. Знаеш достатъчно - толкова, колкото съм сметнала за нужно, а това да разбереш коя съм, не влиза в това число.
Първоначално написано от Indistinct Не си противореча. Знаеш достатъчно - толкова, колкото съм сметнала за нужно, а това да разбереш коя съм, не влиза в това число. Океее. Нямам и особено голямо желание да знам коя си ;д
Първоначално написано от deitona22 Океее. Нямам и особено голямо желание да знам коя си ;д Разбира се.
Първоначално написано от deitona22 Океее. Нямам и особено голямо желание да знам коя си ;д Kaк не знаеш Марчето бе... Тия дето я знаят, я познават
Първоначално написано от Dwyd96 Kaк не знаеш Марчето бе... Тия дето я знаят, я познават Как добре ме познаваш. Първоначално написано от Dwyd96 Йънг пак ще ти предложи кОр и ще се откажеш от бунта... Поне за пари да се продаваше, а ти за едното еб*н*..... Пък и аз с опозицията правителство не прав... саднах Искаш да правиш бунт?
Първоначално написано от Dwyd96 Kaк не знаеш Марчето бе... Тия дето я знаят, я познават Тва Гиеритио. Ква МАра те гони ? Пак си трезвен...
Правила