Първоначално написано от deitona22 Абе. Честит ви първи сняг от/в селото. Ама то си е заваляло айляшката... Аз чак сега видях. А тъкмо се радвах, че прогнозите не са верни. :@
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама то си е заваляло айляшката... Аз чак сега видях. А тъкмо се радвах, че прогнозите не са верни. :@ Утре ще ринеш танка.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Утре ще ринеш танка. Сравнително бързо го изринах, но пък пътувах час и половина към работа. Първоначално написано от Indistinct Да бъдеш готов да споделиш лични данни с всеки. (освен с YoungBloodZ ) Това ще го запомня.
Първоначално написано от YoungBloodZ Сравнително бързо го изринах, но пък пътувах час и половина към работа. Аз тепърва ще рина скакауецо Добре че днес няма уни.
Първоначално написано от deitona22 Аз тепърва ще рина скакауецо Добре че днес няма уни. То в УНСС кога е имало уни ?
Първоначално написано от Dwyd96 То в УНСС кога е имало уни ? И аз тва се питам. Но остава без отговор,както и въпроса "Кога Кимчен ще спре да пие?"
Първоначално написано от deitona22 И аз тва се питам. Но остава без отговор,както и въпроса "Кога Кимчен ще спре да пие?" Koгато спреш да бъдеш девствен
Правила