А защо ми пишеш на другия акаунт?
Първоначално написано от YoungBloodZ А защо ми пишеш на другия акаунт? на кой от всички? Разбрах, че и електра е твоя? А какво правихте вчера, когато форумът беше блокиран?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava на кой от всички? На дриймуолкърския. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Разбрах, че и електра е твоя? Електра не е моя. Първоначално написано от golemiq_korab_minava А какво правихте вчера, когато форумът беше блокиран? Гледах филм и пиех компот.
Първоначално написано от YoungBloodZ На дриймуолкърския. Електра не е моя. Гледах филм и пиех компот. Нещо обърка времената. Разбрахме, че смучиш от енергията на потребителите като ги шпионираш. А като форумът е блокиран, всъщност само вие сте вътре и планувате новите оргии..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нещо обърка времената. Разбрахме, че смучиш от енергията на потребителите като ги шпионираш. А като форумът е блокиран, всъщност само вие сте вътре и планувате новите оргии.. Аз не казах кога си писал. Шпионирам със скритите камери и teamviewer. А като форумът е блокиран, всъщност и ние не сме вътре.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз не казах кога си писал. Шпионирам със скритите камери и teamviewer. А като форумът е блокиран, всъщност и ние не сме вътре. какво беше тиимваелър? :Д аз па те шпионирам телепатично напротив, вътре сте.. вътре сте, маймунки
Първоначално написано от golemiq_korab_minava напротив, вътре сте.. вътре сте, маймунки Никой не е вътре.
Правила