- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още колко дълго трябва да чакам за да правя секс със приятелката ми?
Немога да ги разбера момичетата. Приятелката ми излиза с мен от няколко месеца но неиска да правим секс. Все и било рано. Писна ми да чакам вече и искам да правя секс със нея, защото е красива. Като излезем тя обсъжда другите момичета и им се радва. Показвала ми е и колекцията и с голи снимки на момичета. Казва, че ме харесва но иска да ме опазнае и тогава да правим секс. Още колко трябва да чакам за да правя секс с нея?
Ще чакаш колкото трябва. Особено ако ѝ е за първи път. Може би ще се впечатли от това, че не я пришпорваш, ами че го оставяте на течението. Все някога ще се случи, не насилвай нещата, може да не се чувства готова още. На колко години е?
Ми да ти кажа, може би не е готова още и щом ти е казала, че иска да те опознае я послушай. Вероятно темата за секс я притеснява и ако насилваш нещата, може да я отблъснеш.
Подкрепям.
Момичетата в тийн годините си имат какви ли не притеснения,свързани със секса,независимо дали им е първи път.
Дали тялото й изглежда добре,дали ще се представи добре,дали знае какво да прави,дали е готова,дали ти си правилният човек,дали се страхува от болката,дали се срамува...мога да изброявам още.
Ако държиш на нея,просто й дай време.Даже в някой момент тя сама ще повдигне темата сигурно.![]()
Ами тогава се пласирай при приятелките и, след като ти показва техни голи снимки ... Явно ще го играе като сутеньор.
Щом за няколко месеца не си достоен, сам си прави изводите. Вече би трябвало да те е опознала, да ти има доверие и да иска да си легне с теб.
На 17 никак не е малка.
Като почнат да се правят на....
А тя девствена ли е между другото?
След като не иска да бъде с тебе ...
минаваш на такава дето иска ...А когато твойта поиска ..Друг ще и откъсне цветенцето !
Къде си тръгнал като не стават работите ? Момичето не е готово и причината не е във тебе
спри да й обръщаш внимание на тялото и външния вид, спри да й правиш комплименти, че е красива, спри да я опипваш и целуваш провокативно, и до 2 седмици - месец ще е изпаднала в паника
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще чакаш колкото трябва.с сигурност е девствена и трябва да се почувства готова не я притискай защото може да я изгубиш
Ако я харесваш наистина, ще чакаш, няма начин.. най-вероятно е девствена или пък има някакъв комплекс и се срамува от теб. Само не я притискай, тя сама ще си поиска