.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Още колко дълго трябва да чакам за да правя секс със приятелката ми?

Немога да ги разбера момичетата. Приятелката ми излиза с мен от няколко месеца но неиска да правим секс. Все и било рано. Писна ми да чакам вече и искам да правя секс със нея, защото е красива. Като излезем тя обсъжда другите момичета и им се радва. Показвала ми е и колекцията и с голи снимки на момичета. Казва, че ме харесва но иска да ме опазнае и тогава да правим секс. Още колко трябва да чакам за да правя секс с нея?

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от mitko_mig7m Виж мнението
    Немога да ги разбера момичетата. Приятелката ми излиза с мен от няколко месеца но неиска да правим секс. Все и било рано. Писна ми да чакам вече и искам да правя секс със нея, защото е красива. Като излезем тя обсъжда другите момичета и им се радва. Показвала ми е и колекцията и с голи снимки на момичета. Казва, че ме харесва но иска да ме опазнае и тогава да правим секс. Още колко трябва да чакам за да правя секс с нея?
    че чекаш колкот требе, ако и е за първи път е тегава работа и трябва джелезно търпение иначе вън от кораба, тва е положението

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Ще чакаш колкото трябва. Особено ако ѝ е за първи път. Може би ще се впечатли от това, че не я пришпорваш, ами че го оставяте на течението. Все някога ще се случи, не насилвай нещата, може да не се чувства готова още. На колко години е?

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Ще чакаш колкото трябва. Особено ако ѝ е за първи път. Може би ще се впечатли от това, че не я пришпорваш, ами че го оставяте на течението. Все някога ще се случи, не насилвай нещата, може да не се чувства готова още. На колко години е?
    На 17.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Ми да ти кажа, може би не е готова още и щом ти е казала, че иска да те опознае я послушай. Вероятно темата за секс я притеснява и ако насилваш нещата, може да я отблъснеш.

Мега фен Аватара на solo_
    между другото това с колекцията е много интересно нещо

нормално е да не иска, ако е девствена
    тогава може би се страхува

иначе недей да бъдеш нахален и да настояваш
    просто опитай да я предразположиш
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Ми да ти кажа, може би не е готова още и щом ти е казала, че иска да те опознае я послушай. Вероятно темата за секс я притеснява и ако насилваш нещата, може да я отблъснеш.
    Подкрепям.
    Момичетата в тийн годините си имат какви ли не притеснения,свързани със секса,независимо дали им е първи път.
    Дали тялото й изглежда добре,дали ще се представи добре,дали знае какво да прави,дали е готова,дали ти си правилният човек,дали се страхува от болката,дали се срамува...мога да изброявам още.
    Ако държиш на нея,просто й дай време.Даже в някой момент тя сама ще повдигне темата сигурно.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ами тогава се пласирай при приятелките и, след като ти показва техни голи снимки ... Явно ще го играе като сутеньор.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Щом за няколко месеца не си достоен, сам си прави изводите. Вече би трябвало да те е опознала, да ти има доверие и да иска да си легне с теб.
    На 17 никак не е малка.
    Като почнат да се правят на....
    А тя девствена ли е между другото?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    А дано, ама надали...

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А дано, ама надали...
    Точно, че нещо не ми се връзва в историята, а тези голи снимки....
    И ме съмнява историята на автора.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Щом за няколко месеца не си достоен, сам си прави изводите. Вече би трябвало да те е опознала, да ти има доверие и да иска да си легне с теб.
    На 17 никак не е малка.
    Като почнат да се правят на....
    Девствена е. Днес подхванах темата за секс. Поисках и да е честна с мен и ми каза след хиляда увъртания, че ще прави секс, когато се ужени в първата брачна нощ. Мисля, да и предложа да се уженим и да правя секс със нея.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ето, че рано или късно всички тролове се издават...

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ето, че рано или късно всички тролове се издават...
    Така е, голите снимки в първия пост го издадоха.

След като не иска да бъде с тебе ...
    минаваш на такава дето иска ...А когато твойта поиска ..Друг ще и откъсне цветенцето !
    Къде си тръгнал като не стават работите ? Момичето не е готово и причината не е във тебе

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Най ми хареса това:

искам да правя секс със нея, защото е красива.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Класически въпрос. Порови се из форумите, всеки пита това.

Девствена е. Днес подхванах темата за секс. Поисках и да е честна с мен и ми каза след хиляда увъртания, че ще прави секс, когато се ужени в първата брачна нощ. Мисля, да и предложа да се уженим и да правя секс със нея.
    Хахахаххахахахаха. Горчиво!
    Аз имах такава и доста време я притисках леко по леко. Всеки ден я възбуждах и предразполагах, докато в един прекрасен ден ми даде. Три месеца чакане. от които два месеца игра.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kostik Виж мнението
    Хахахаххахахахаха. Горчиво!
    Аз имах такава и доста време я притисках леко по леко. Всеки ден я възбуждах и предразполагах, докато в един прекрасен ден ми даде. Три месеца чакане. от които два месеца игра.
    Ахаха, имаш железни нерви, признавам те

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Към автора:

Какъв е смисълът да си губиш времето с тая и да чакаш само на нея?
    Ти докато я чакаш - животът си върви!
    Намери си друга и пробвай с нея - може да не късате и да пробваш и с нея, но защо да си губиш времето?! Тая може и въобще да не ти пусне!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Към автора:

Какъв е смисълът да си губиш времето с тая и да чакаш само на нея?
    Ти докато я чакаш - животът си върви!
    Намери си друга и пробвай с нея - може да не късате и да пробваш и с нея, но защо да си губиш времето?! Тая може и въобще да не ти пусне!
    Еее, прекаляваш.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    спри да й обръщаш внимание на тялото и външния вид, спри да й правиш комплименти, че е красива, спри да я опипваш и целуваш провокативно, и до 2 седмици - месец ще е изпаднала в паника
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Хммм
    Хммм
    Най-мразя тъпи и неграмотни тролове

Ще чакаш колкото трябва.с сигурност е девствена и трябва да се почувства готова не я притискай защото може да я изгубиш

Ако я харесваш наистина, ще чакаш, няма начин.. най-вероятно е девствена или пък има някакъв комплекс и се срамува от теб. Само не я притискай, тя сама ще си поиска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си