.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Форума отдавна не е това, което беше
    Някой ако може да ми обясни какво имате предвид всички с това? (не е лично към VinDiesel) От поне 10 години насам чета форума, нищо че съм регистрирана от 2012 и не помня някога да не е имало спам или тролски теми. Единствената разлика е в това, че преди всеки си пишеше както иска и имаше повече тролове, сега е един ама с няколко акаунта. Та стига сте го възхвалявали това минало време на форума, отворете една тема от преди 7-8 години и вижде за какво става дума

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Някой ако може да ми обясни какво имате предвид всички с това? (не е лично към VinDiesel) От поне 10 години насам чета форума, нищо че съм регистрирана от 2012 и не помня някога да не е имало спам или тролски теми. Единствената разлика е в това, че преди всеки си пишеше както иска и имаше повече тролове, сега е един ама с няколко акаунта. Та стига сте го възхвалявали това минало време на форума, отворете една тема от преди 7-8 години и вижде за какво става дума
    Факт е, че тогава всеки си правеше каквото иска, кой пише на латиница, кой обиждаше масово и т.н.
    Но поне имаше повече посещаемост и теми от сега.
    Това имах предвид. И наистина тогава имаше много тролове, но и много тинейджъри с истински проблеми.
    Не като тази тема....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си