- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентски заем
откачалници са тея икономистите вече от немай къде и го превърнали университета в "клуб на разпоретините" аз им викам алхимици наливат само от пусто в празно и вечно нещо не работи и не е както трябва, те дефакто нищо не правят само се чешатИначе и вие имате програмиране, това няма как, но малко и електроники, електротехники ала бала нали ? Айде пък кат завършиш да пуснеш един BG satelite да си имаме и ние един собствен
![]()
Последно редактирано от michaelis : 12-05-2016 на 20:22
Прочем аз съм завършил икономика в средното... За няколко "бизнес идеи" съм зимал награди, а са били пълна глупостПримерно: добиване на полезни изкопаеми от астероиди (Състезание за бизнес идея в космоса)
Тайната е да вмъкваш икономически термини които нито ти, нито журито, нито дори нобелов лауреат знае напълно какво значат
![]()
Ми учим и такива неща, ама сателит няма да мога да пусна![]()
то незнам какво толкова учат там в тая икономика. Аз говорих с едни екземпляри от УНСС и те ми обясняваха как облигациите на САЩ били нещо си "сигурно" разбираш ли, а златото било ставало за пълнеж на индийски сватби, как искали да разцъкат пенсиите (пенсионните фондове) на борсата и тези после ше управляват държавата, направо ми идваше да им бия една кирка в кратуните на това ли ги учат там бе егати университета ?!?!![]()
Moже и да са прави.. Не съм се интересувал
Аз знам няколко студента, дето са влезли в няква пирамидка (Forever Living).. Обясняват ми, че това не е схема Понци, а мрежов маркетинг..Като цяло търсиш шарани които да купуват и да карат другите да купуват и така тия нагоре дърпат проценти
![]()
оф майко тези са ми любимите това Мрежов Маркетинг въобще незнам какво е, но математически е невъзможно всички участници в това Forever Living да са напред. И само като си помисля, че хората взимат кредит накрая да си заврат главата в торбата в някоя "секта" пирамидална структура, "за да забогатеят" направо ужаст. Какво ги успиват там какво правят нямам идея.