- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно оралния секс
Аз само написах, че са простотии това с 15-те ти минути, дето после никой не можело да те пипне и че това е общовалидно. И, да, може и през по-малко от минута поне при някои. Аз не съм го видял в продължение на 15 минути да е през минута, ама в продължение на 3-4 минути през по-малко от минута съм. Като преди това е имало някакво време, както и след това. Или в рамките на 15-20 минути пак няколко пъти, ама през няколко минути. Трудно си симулират мускулни спазми . Поне за повечето хора, ти може и да го правиш.
Не разбирам що даде задна и ми обясняваш сексуалния ти живот. Не ме вълнува. Знам, че моите повече минутки са индививуални, но има ени общовалидни неща, които очевидно няма смисъл да споменавам. То не е смешно, ама ме развеселихте хд
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Аз се радвам, че те развеселих.
Щом след като свършиш 15 минути си в цикъл, работата е ясна....
Бати ебачите и лизачите тука!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Чак множествени да го еба! Яко майстори тия не моим се мерим с тях. Мухахахаа
Аз пък хич и съм с малка пишка. Муахахах. Тук всичко са с 20+ курове. Мухахахаха
Във фитнеса освен обичайните тренировки, дизела и антракс правят и набирания с апекса на езика, преси на епиглотиса и мандибулата и други тайни тантрични упражения, описани във фанантастичните хроники на лингвалния ебач.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Виж сега Ива, това че ти до сега си правила секс само с 3 тумбака, които качвайки стълбите до втория етаж си плюят дроба, не е наш проблем.
Никой от нас не е казал, че е големия ебач, това че ти не си толкова оргазмична, не означава, че другите са като теб. Жена може да има много полови партньори, но това не означава, че биха я докарали до висотите.
Както и при спортистите, няма как всички да са на едно ниво....
Щом жена при експеримент е успяла да свърши 163 пъти(за 1 час), за какви 10-15 мин. почивка говорим......
Това че само една трета от жените стигат до оргазъм е пълна измишльотина. Може да смениш и 50 партньора и никой да не ти пасва в секса, може да смениш 10, и на 11-тия да попаднеш на човек, които ще те побърква. Няма знаене....
Ти четеш ли въобще? Пиша за секс. Не ми вади някакви безсмислени разсъждения и да ме питаш малоумни въпроси.
И да смятам че масата спортисти, би задоволила една жена повече(сексуално), отколкото тумбаците приличащи на табуретки....
Сексът далеч не е само едно ръчкане, на бързи и бавни обороти в различни пози. Сексът е изкуство, имаш ръце, имаш устни и т.н.
Използват се....
Последно редактирано от VinDiesel : 12-06-2016 на 15:57