Първоначално написано от Indistinct Ах, ах... Не искам да знам какво правиш в момента...
Първоначално написано от YoungBloodZ Не искам да знам какво правиш в момента... По-скоро какво й правят
Първоначално написано от Dwyd96 По-скоро какво й правят Беше различно "Ах".
Първоначално написано от Indistinct Беше различно "Ах". Пипане по време на пост!? Анатема!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Пипане по време на пост!? Анатема! В тази тема единствено АгентМура ще бъде анатемосан.
Първоначално написано от YoungBloodZ В тази тема единствено АгентМура ще бъде анатемосан. Пречисти ме с огън.
Първоначално написано от АгентМура Пречисти ме с огън. Имаме сключен пакт за ненападение. Иначе досега щях да съм те пречистил.
Първоначално написано от YoungBloodZ В тази тема единствено АгентМура ще бъде анатемосан. Тук аз определям кой ще бъде анатемосан и кой не.
Първоначално написано от YoungBloodZ Момче, не се ебавай с властта! Вие никаква власт не сте. Мисля, че ви е ясно, че не ви признавам за власт. Винаги и навсякъде е властвала църквата. Тук аз съм представителя на църквата.
Първоначално написано от inewton Пипане по време на пост!? Анатема! Щом си ме цитирал, би трябвало и да си прочел това в цитата.
Правила