Първоначално написано от YoungBloodZ Никога не съм казвал, че ще те бия, а че ще те пречистя с огън. Това ми звучи като от отец Иневтоний, епископ Хипокрит ! Първоначално написано от inewton Пипане по време на пост!? Анатема! Първоначално написано от inewton Причините сам си ми ги казвал. Нужно ли е сега да ги казвам пред всички? На мен ще ми е интересно да ги чуя тия неща !
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Това ми звучи като от отец Иневтоний, епископ Хипокрит ! На мен ще ми е интересно да ги чуя тия неща ! Нищо подобно. Той не би си позволил да пречиства, а само ги анатемосва. Ела на форумната среща и ще ги чуеш !
Ее човек го няма за два дена и пропуска всичко интересно
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от Грозния На мен ще ми е интересно да ги чуя тия неща ! Знаеш кога ще ги чуеш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от smilegirl12 Ее човек го няма за два дена и пропуска всичко интересно Чак много не си изпуснала.
Първоначално написано от Indistinct Чак много не си изпуснала. Ми форумни срещи виждам, че уговаряте, бой ще става, преврат сигурно ще има ...
Първоначално написано от smilegirl12 Ми форумни срещи виждам, че уговаряте, бой ще става, преврат сигурно ще има ... Ти ще дойдеш ли на форумната среща?
Първоначално написано от inewton Ти ще дойдеш ли на форумната среща? Не
Първоначално написано от smilegirl12 Не Значи да си търся друга дама.
Първоначално написано от inewton Значи да си търся друга дама. Вземи индито
Първоначално написано от smilegirl12 Вземи индито А, не. Мерси.
Ще дойде, ще дойде. Кораба ще я доведе.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще дойде, ще дойде. Кораба ще я доведе. Ама и ти ли ще идваш?
Първоначално написано от inewton Ама и ти ли ще идваш? Ще отиде, ще отиде. Кораба ще я заведе.*
Първоначално написано от YoungBloodZ Ела на форумната среща и ще ги чуеш ! Това няма как да стане! Казвайте тука.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще отиде, ще отиде. Кораба ще я заведе.* Защо няма да идваш? Ако се мислиш за истински властимащ трябва да се покажеш пред народа си.
Първоначално написано от Грозния Това няма как да стане! Казвайте тука. Какво искаш да знаеш? Първоначално написано от inewton Защо няма.да идваш? Не съм поканен, а ще е невъзпитано да се поява неканен.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не съм поканен, а ще е невъзпитано да се поява неканен. То никой не е поканен лично.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще отиде, ще отиде. Кораба ще я заведе.* Няма, няма
Първоначално написано от smilegirl12 Няма, няма Той все едно ще те пита... Първоначално написано от inewton То никой не е поканен лично. Аз без покана не мога.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз без покана не мога. И ти като Грозния...
Първоначално написано от YoungBloodZ Той все едно ще те пита... Аз без покана не мога. Не го ли забравихте тоя кораб вече, ай сиктир
Първоначално написано от smilegirl12 Вземи индито Симонче, какво те е прихванало?
Първоначално написано от inewton И ти като Грозния... Той и с покана не би дошъл, но мен ме игнорирахте в онази тема, така че няма какво да идвам като не сте ме поканили... Първоначално написано от smilegirl12 Не го ли забравихте тоя кораб вече, ай сиктир Ай.
хммм
Правила