Първоначално написано от inewton Значи да си търся друга дама. Вземи индито
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 Вземи индито А, не. Мерси.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от smilegirl12 Вземи индито Симонче, какво те е прихванало?
Първоначално написано от Indistinct Симонче, какво те е прихванало? Онзи момент от месеца ... Мн съм нервна
Първоначално написано от smilegirl12 Онзи момент от месеца ... Мн съм нервна Ясно. Е, скоро да ти минава.
Първоначално написано от Indistinct Ясно. Е, скоро да ти минава. Тя не е болна, че да й минава. Пък и е добре човек да изпуска по малко кръв от време на време. Аз скоро мисля да даря. Тъкмо да имам оправдание да се наливам с вино.
Първоначално написано от inewton Тя не е болна, че да й минава. Пък и е добре човек да изпуска по малко кръв от време на време. Аз скоро мисля да даря. Тъкмо да имам оправдание да се наливам с вино. Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно.
Първоначално написано от Indistinct Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно. При нея хормоналната нестабилност е хронична. Гадост.
Правила