Първоначално написано от golemiq_korab_minava хммм Как си, дв?
Първоначално написано от YoungBloodZ Той и с покана не би дошъл, но мен ме игнорирахте в онази тема, така че няма какво да идвам като не сте ме поканили... Ако не додеш ще се обявя пред всички за властник и тва е.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Indistinct Симонче, какво те е прихванало? Онзи момент от месеца ... Мн съм нервна
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от inewton Ако не додеш ще се обявя пред всички за властник и тва е. Хубаво. Даже собственоръчно ще ти предам властта.
Първоначално написано от YoungBloodZ Хубаво. Даже собственоръчно ще ти предам властта. Собственоръчно няма как щото няма да си там.
Първоначално написано от inewton Собственоръчно няма как щото няма да си там. Ето. Гониш ме, а после защо ми трябвала официална покана... :X
Първоначално написано от YoungBloodZ Ето. Гониш ме, а после защо ми трябвала официална покана... :X Не те гоня. Ти сам каза, че няма да идваш.
Първоначално написано от YoungBloodZ Как си, дв?
Попе, а ти ще ходиш ли?
Първоначално написано от smilegirl12 Попе, а ти ще ходиш ли? Ще ходя, разбира се. Аз първи се самопоканих.
Първоначално написано от smilegirl12 Онзи момент от месеца ... Мн съм нервна Ясно. Е, скоро да ти минава.
Първоначално написано от Indistinct Ясно. Е, скоро да ти минава. Тя не е болна, че да й минава. Пък и е добре човек да изпуска по малко кръв от време на време. Аз скоро мисля да даря. Тъкмо да имам оправдание да се наливам с вино.
Първоначално написано от inewton Тя не е болна, че да й минава. Пък и е добре човек да изпуска по малко кръв от време на време. Аз скоро мисля да даря. Тъкмо да имам оправдание да се наливам с вино. Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava [img]https://webnews.bg/uploads/images/92/7992/227992/768x432.jpg?_=1460641035[/im] Как да го разбирам това?
Първоначално написано от Indistinct Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно. При нея хормоналната нестабилност е хронична. Гадост.
Първоначално написано от inewton Гадост. Да, беше.
Първоначално написано от inewton Ще ходя, разбира се. Аз първи се самопоканих. Мбрехх, мислех, че такива неща са под нивото ти
Първоначално написано от smilegirl12 Мбрехх, мислех, че такива неща са под нивото ти Защо? Знаеш ли колко хора ще покръстя там... Пък и да не мислиш, че движа само в среди на аристократи.
Първоначално написано от inewton При нея хормоналната нестабилност е хронична. Гадост. Ще ти кажа аз на тебе едни хронични нестабилности ...
Първоначално написано от smilegirl12 Мбрехх, мислех, че такива неща са под нивото ти Ти нещо много грамотна стана напоследък. Какво се случва?
Първоначално написано от inewton Ако не додеш ще се обявя пред всички за властник и тва е. Кога забрави "Турския сериал" ?! Първоначално написано от YoungBloodZ Хубаво. Даже собственоръчно ще ти предам властта. Викай Харков !
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от YoungBloodZ Ти нещо много грамотна стана напоследък. Какво се случва? Чудя се дали да се обиждам, или не. Ами какво да ти кажа, тренирам за след две годинки, пък и нещо ме е хванала муьата днес.
Първоначално написано от YoungBloodZ Как да го разбирам това?
Първоначално написано от Грозния Викай Харков ! Ще се наложи май ! Първоначално написано от smilegirl12 Чудя се дали да се обиждам, или не. Ами какво да ти кажа, тренирам за след две годинки, пък и нещо ме е хванала муьата днес. Комплимент е това, душа.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще се наложи май ! Комплимент е това, душа. Мерси тогава.
Правила