Първоначално написано от inewton Тя не е болна, че да й минава. Пък и е добре човек да изпуска по малко кръв от време на време. Аз скоро мисля да даря. Тъкмо да имам оправдание да се наливам с вино. Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно.
Първоначално написано от Indistinct Да й мине хормоналната нестабилност. И аз пуснах кръв на волейболното игрище скоро. Беше много забавно. При нея хормоналната нестабилност е хронична. Гадост.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Гадост. Да, беше.
Първоначално написано от inewton Ако не додеш ще се обявя пред всички за властник и тва е. Кога забрави "Турския сериал" ?! Първоначално написано от YoungBloodZ Хубаво. Даже собственоръчно ще ти предам властта. Викай Харков !
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Викай Харков ! Ще се наложи май ! Първоначално написано от smilegirl12 Чудя се дали да се обиждам, или не. Ами какво да ти кажа, тренирам за след две годинки, пък и нещо ме е хванала муьата днес. Комплимент е това, душа.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще се наложи май ! Комплимент е това, душа. Мерси тогава.
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ще се наложи май ! Доведи го тва пияно прасе да го направя за смях пред всички.
Първоначално написано от inewton Доведи го тва пияно прасе да го направя за смях пред всички. Да не си го пипнал с пръст.
Първоначално написано от inewton При нея хормоналната нестабилност е хронична. Гадост. Ще ти кажа аз на тебе едни хронични нестабилности ...
Правила