да,с удоволствие
не
Първоначално написано от inewton По едно време не спираше да ги рекламира. А май и сам беше казвал, че са му любими. не ми каза кои са тези три сигурни човека
Първоначално написано от istorika не ми каза кои са тези три сигурни човека Аз, VinDiesel и YoungBloodZ. Ако искаш мога да доведа и АгентМура.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton YoungBloodZ Аз още съм под въпрос, защото не знам нищо за историка. Може да е някой сериен изнасилвач...
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз още съм под въпрос, защото не знам нищо за историка. Може да е някой сериен изнасилвач... да,не знаеш ли че изнасилвам малки момиченца от 20 до 30 години
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз още съм под въпрос, защото не знам нищо за историка. Може да е някой сериен изнасилвач... И аз не знаех нищо за Мурата преди да се видя с него.
Първоначално написано от inewton И аз не знаех нищо за Мурата преди да се видя с него. Ми то не се знае дали не те е обезчестил. Първоначално написано от istorika да,не знаеш ли че изнасилвам малки момиченца от 20 до 30 години Ето..!
Първоначално написано от inewton Аз, VinDiesel и YoungBloodZ. Ако искаш мога да доведа и АгентМура. с две думи няма да има жени,не съм ентусиазиран....
Първоначално написано от istorika с две думи няма да има жени,не съм ентусиазиран.... Не очаквай жени да дойдат.
Първоначално написано от inewton Не очаквай жени да дойдат. без жени няма рожден ден,сори,освен ако не доведете
Първоначално написано от istorika без жени няма рожден ден,сори,освен ако не доведете Ъъъ, аз попадията ще я доведа, ама няма да я докоснеш даже.
Първоначално написано от inewton Ъъъ, аз попадията ще я доведа, ама няма да я докоснеш даже. хахаха,аз чужди жени не пипам
Правила