- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Претърсване на багажа...
Абе тва законно ли е на Централна автогара всеки път като сляза от автобуса от Сандански да ме претърсват за всякви видове наркотици, очи от тритон и изгнил зъб от девствена вещица.... Баси тапирите са тия полицаи3 пъти подред ми ровят в багажа...
Tвa законно ли е?
Последно редактирано от Dwyd96 : 12-11-2016 на 09:35
Да.
Законно е.
Не са тапири полицаите.Вършат си работата.
Ако не го правят и някой направи атентат,после ще всички ще крякат защо не проверяват багажа.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Да щото там е "контролен пункт" и те проверяват само каквото е по теб.
И в повечето случай, са частни охранители...
А тва за по-добре, че го правят да не стане атентат е много относително.. Предвид факта, че "клетите" бежанци- джихадисти си се разхождат по автогарата в търсене на автобуса за Харманли (истински случай) и полицията въобще не им обръща внимание![]()
А всички от автобуса ти ли провериха?
Ходил ли си в чужбина бе,гражданино-селянин?
Ако имат основание,те претърсват.
И в случая,покрай тия атентати дето стават почти всеки ден (са наще медии не отразяват атентатите в държавите извън Европа ,ама тва е друга тема) е желателно да се претърсват повече хора.
Може и да гледаш някои предавания по тв-то,да се образоваш малко.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ми те като видят, че си от тоя район и автоматично се превръщаш в наркопласъор... Те нали всички наркобарони се движат с автобуси....
И още едно момче... (пак от същия автобус) Ама той нямаше толкова много багаж и го пуснаха бързо..
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..