Първоначално написано от Dwyd96 Те не търсеха взривове... Очакваха друго да намерят, след като съм от Сандански -.- Егати стереотипите... Edit: те бежанците си ги пускат така... Ако става въпрос за контрабанден алкохол се свържи с мен. Ще съм ти редовен клиент.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ако става въпрос за контрабанден алкохол се свържи с мен. Ще съм ти редовен клиент. На 8ми си пийнах ромче. Бях забравил колко е хубаво. Първоначално написано от smilegirl12 ?? За него ,не за теб.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 На 8ми си пийнах ромче. Бях забравил колко е хубаво. За него ,не за теб. Ама ти си пил бял ром. Не можеш да издържиш на червения.
Първоначално написано от inewton Ама ти си пил бял ром. Не можеш да издържиш на червения. Само червен ром пия.
Първоначално написано от deitona22 Само червен ром пия. Браво тогава. Чист ли?
Първоначално написано от inewton Браво тогава. Чист ли? Ъ? Не те разбрах. Изтрезнях още на 8ми вечерта.
Първоначално написано от deitona22 Ъ? Не те разбрах. Изтрезнях още на 8ми вечерта. Рома чист ли го пиеш питам.
Първоначално написано от inewton Ако става въпрос за контрабанден алкохол се свържи с мен. Ще съм ти редовен клиент. Toй за мен няма да стигне... Първоначално написано от YoungBloodZ С какво е известен Сандански? В тоя регион добива на трева е най-висок Първоначално написано от smilegirl12 Изглеждаш подозрително сигурно ... Пък и с тия бири от сутрин до другата сутрин... Сега бира не се пие... Само чай по ирландски
Първоначално написано от Dwyd96 Toй за мен няма да стигне... В тоя регион добива на трева е най-висок Е, сега... Заради някогашното ни приятелство. Не си толкова лош, че да ме оставиш без пиене.
Първоначално написано от Dwyd96 Сега бира не се пие... Само чай по ирландски И от какео се прави
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Правила