.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Социална тревожност

Вече изобщо ама изобщо не знам какво да правя за да си помогна сама, родителите ми нямат пари за психолог, а и аз все още не мога да работя. Ако някой е имал социална тревожност ще се радвам да ми даде някакъв съвет.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защо не си вземеш направление от личния лекар за психиатър?
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Защо не си вземеш направление от личния лекар за психиатър?
    абе стига праща децата при тея ненормалници нали говорихме и писахме миналия път с другото момче, нищо и няма и на тази девойка
    Последно редактирано от michaelis : 12-15-2016 на 12:44
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Цитирай Първоначално написано от metalhearted Виж мнението
    Вече изобщо ама изобщо не знам какво да правя за да си помогна сама, родителите ми нямат пари за психолог, а и аз все още не мога да работя. Ако някой е имал социална тревожност ще се радвам да ми даде някакъв съвет.
    и от какво толкова се тревожиш ? Ето има чайове като цъкнеш в Гугала (незнам що не го позвате това изобретение) и там пише Жълт Кантарион, Лайка, Маточина, Върбинка, Дилянка при разстроени нерви. Пии чай отиди поспортувай малко, намери някой пич с москвич, нема страшно нищо ти няма, това е временно явление характерно за тази възраст

Ето ако мислиш, че те бъзикам виж сама

Чайове и отвари за успокоение на нервите

http://gotvach.bg/n5-27639-%D0%A7%D0...B8%D1%82%D0%B5
    Последно редактирано от michaelis : 12-15-2016 на 12:48

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    абе стига праща децата при тея ненормалници нали говорихме и писахме миналия път с другото момче, нищо и няма и на тази девойка
    Идеята ми беше, че психиатъра може да и свърши работата, която ще свърши и психолога, но няма да има нужда да заплати.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Идеята ми беше, че психиатъра може да и свърши работата, която ще свърши и психолога, но няма да има нужда да заплати.
    абе зарежи ги тея психовците, те само някви хапчета предписват да откачат хората още повече. Такива състояния се появяват при възрастова група 14-17г. пубертет ли, от притеснение за нещо или първата любов там се получава и аз де да знам вече. Спомням си и аз като бях някъде там 15/16 имало е такива моменти за месец/два те държи и готово пиеш чай, занимаваш се с нещо без да имаш време да мислиш много, много за глупости и да влизаш във филми и всичко е ток и жица.

сетих се за един виц по случая

Решил Господ да слезе на земята и да види как живеят хората в България.
    Слиза той и гледа много болни в държавата, решава да помогне и оп веднага се телепортира в една болница
    с бяла престилка изглеждащ като лекар, влиза в кабинета, от опашката пред кабинета влиза един в инвалидна количка за преглед. Господ сложил ръка на главата му и рекъл :
    - Стани и си върви !
    и човека става и си заминава. На изхода чакащите на опашката го питат:
    - Абе тоя новия как е, каза ли ти нещо ?
    - А и той е като останалите, даже и кръвното не ми измери, каза ми да си вървя ....

Чайчета, жълт кантаион, връбника, е на тва с глас съм се смяла . В това състояние съм от години, не е временно, не става въпрос за месеци. Моля да пишат хора, които поне са запознати с това какво представлява социалната тревожност.
    Smrazqvashta, благодаря ще се посъветвам с личната

Чайчета, жълт кантаион, връбника, е на тва с глас съм се смяла . В това състояние съм от години, не е временно, не става въпрос за месеци. Моля да пишат хора, които поне са запознати с това какво представлява социалната тревожност.
    Smrazqvashta, благодаря ще се посъветвам с личната
    в какво състояние си от години бе братче и то на 15г. и край вече си за психиатрията, ако бъркате месеците с години е друг въпрос

Социална тревожност – как да се справим с нея?
    http://annatodorova.com/sotsialna-tr...pravim-s-neya/

Mдобрем отивайте тогава в лудницата щом толкоз ви кефи да ви бухат с хапчета ваш проблем, насила хубост не става .... казвам ви да ползвате това изобретение Гуглето ама вие пак не чувате, а вътре има неща като медитация това онова, но няма значение ....
    Последно редактирано от michaelis : 12-15-2016 на 17:12

"Социална тревожност - как да се справим с нея?", благодаря че ми даде линк към статията! Излекувана съм!
    И ако ти е по-удобно в месеци-имам го от приблизително 48 месеца и ако не беше ти сигурно никога нямаше да прочета подобна статия в нета и да се излекувам, благодаря.

По написаното виждам, че не си минавал през нищо такова, това е прекрасно, не ти го пожелавам, просто не омаловажавай болката на другите.
    Последно редактирано от metalhearted : 12-15-2016 на 20:02

ellabella
    Guest
    Това не е болест и не ти трябват разни псевдо лекари... Всичко е в главата ти, излез навън, ако трябва и насила, забавлявай се, човека е социално животно!

По написаното виждам, че не си минавал през нищо такова, това е прекрасно, не ти го пожелавам, просто не омаловажавай болката на другите.
    вие в пуберите си мислите, че край живота свършил и другите "незнаели какво що било еди кво си" повтарям го за последно, ако ти не искаш сама да си помогнеш не психиатри ами и Господ не може да ти помогне.

"Социална тревожност - как да се справим с нея?", благодаря че ми даде линк към статията! Излекувана съм!
    И ако ти е по-удобно в месеци-имам го от приблизително 48 месеца и ако не беше ти сигурно никога нямаше да прочета подобна статия в нета и да се излекувам, благодаря.
    В този пост също виждам, че ти самата не си вярваш, че това може да се оправи, първо си смени мисленето и започни да вярваш пък после вече са останалите неща
    Последно редактирано от michaelis : 12-15-2016 на 20:40

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Можеш ли да опишеш точно как се чувстваш в детайли (като съответно игнорираш следващите негативни мнения ако ще има такива)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си