.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    abre boho,ne kazvam,che ne e hubavo,ama mojeshe pone da probva neshto za rodinata si da predstavi,a ne samo da si vinti vyobrajenieto s mesta na koito nikoga nqma da byde.. Ako iskash mojem da zasegnem i temata kak i zashto ima nepokytnati mesta po zemqta i tolkova krasivi na koito ne e stypval choveshki krak,a sme trygnali da habim resursi za leteneto v kosmosa?
    Последно редактирано от DoubleDMG : 12-17-2016 на 20:08

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    abre boho,ne kazvam,che ne e hubavo,ama mojeshe pone da probva neshto za rodinata si da predstavi,a ne samo da si vinti vyobrajenieto s mesta na koito nikoga nqma da byde.. Ako iskash mojem da zasegnem i temata kak i zashto ima nepokytnati mesta po zemqta i tolkova krasivi na koito ne e stypval choveshki krak,a sme trygnali da habim resursi za leteneto v kosmosa?
    Ти сам пишеш за местата в България ама с букви на маймуница. Знам, че ние в България имаме такива места където никъде другаде по света ги няма. По света също има такива места затова и земята е уникална.
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Доста елементарно и типично за дребна душица, като теб. Вместо да се включи и да каже и покаже нещо допълнително, той плюе по другия, защото е представил нещо, което на него не му харесва или не му се струва достатъчно.
    Няма да коментирам изобщо въпроса, че ти не си този, който ще казва аз къде съм била и какво съм видяла, къде ще бъда и т.н.
    Повече не смятам да ти отговарям, че много ти паднах на нивото.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си