Първоначално написано от YoungBloodZ Не искаш ли да му седнеш в скута? Без да си платиш няма да стане! Друго си е поп като ѝ го каже... Това е като заповед. 1) не, никога и пари да ми дадеш няма да му седна 2) иневтоне, не лъжи, грях е 3) сега става дума за сватбата на Попа и Поападията не за мен
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 1) не, никога и пари да ми дадеш няма да му седна Съжалявам, но ще трябва да направиш изключение за ергенското му парти.
Първоначално написано от smilegirl12 1) не, никога и пари да ми дадеш няма да му седна 2) иневтоне, не лъжи, грях е 3) сега става дума за сватбата на Попа и Поападията не за мен 1) Колкото и да ми платиш няма да ти дам да ми седнеш в скута. 2) Не лъжа. 3) Не става дума за това защото такава сватба никога няма да се състои.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton 3) Не става дума за това защото такава сватба никога няма да се състои. От жените ли се отрече?
Първоначално написано от inewton 1) Колкото и да ми платиш няма да ти дам да ми седнеш в скута. 2) Не лъжа. 3) Не става дума за това защото такава сватба никога няма да се състои. Ама аз и не искам И,не йонги, отказвам ти
Първоначално написано от smilegirl12 Ама аз и не искам И,не йонги, отказвам ти Значи се разбрахме.
Правила