- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Не го питай такива сложни въпроси - Злетоксът няма никаква представа от физика, още по-малко от астрономия!
Говори, но това не значи, че разбира нещо от наука! Ако беше чел из другите теми във форума, щеше да знаеш какво учи той - "социална антропология" т.е. демагог-либераст и нищоправец!
Оставяш Лукавия лесно да те заблуди, а именно ти би трябвало да си по-устойчив и проницателен!
Не му се връзвай да му четеш линковете изкопани от някъде - това са неща, които той самият не разбира и му личи!
Това е типично за демагозите-либерасти и нищоправци като него!
Тяхната цел е да определят как хората да живеят, без да разбират нищо от наука и сам Лукавият стои зад такива като Злетокса!
Точно такива хора като него работят в медиите и като платени интернет тролове!
Прасчо (HellKinigh) - и през интернета те надушвам!
Кое не си разбрал? Аз съм казал всичко достатъчно ясно!
Прасчо, аз няма да се впускам в обяснителен режим, защото дори да го направя, ти няма да ме разбереш, пък и не си заслужава.
Пак ли искаш да те разгромя в спора, както всеки друг път!?
Освен това езиковата ти култура е доста ниска, а това е основното умение за хората като теб. Явно не те бива много!
Сега Прасчо се насира в гащите си от страх, от яд или от двете!
Така е, защото всеки път когато съм те питал да обогатиш аргумента винаги си ми давал някви си измислени извинения, и за това и никога не си се впускал в някакъв си 'пояснителен' режим.
Дори не си спомням някога да си спорил с мен пък камоли 'разгромил'.Винаги си си бил с извиненията и обидите, никога по интелекуталната аргументация... не се изкарвай за нещо което не си!
Последно редактирано от Zlennox : 12-19-2016 на 20:36
До скоро не знаха, че има повече галактики от няколко, а днес превръщат една теория в боготворение, ще кажеш имат някакво доказателство. Откирли хората създването на вселената, ох мале. В същото време не вярват в извънземни.
Моля те, Др. Сюс, поясни? Ти как разбираш вселената, човека и природата? Виждам че си всезнаен и от голяма интелектуална класа, само плюеш но с нищо не допринасяш към аргумента? Такъв монументален интелект обосноваващ всичко на национализма и 2хилядна идеология е наистина пример за поддържане.