.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Как според теб е възникнала Вселената?
    Не го питай такива сложни въпроси - Злетоксът няма никаква представа от физика, още по-малко от астрономия!
    Нали постоянно говори за наука. Прилича на човек запознат с основите на науката и вярващ в науката.
    Говори, но това не значи, че разбира нещо от наука! Ако беше чел из другите теми във форума, щеше да знаеш какво учи той - "социална антропология" т.е. демагог-либераст и нищоправец !
    Оставяш Лукавия лесно да те заблуди, а именно ти би трябвало да си по-устойчив и проницателен !
    Няма под каква друга форма да се освободи енергията, освен чрез отделяне на светлина, топлина и прочие.
    Не му се връзвай да му четеш линковете изкопани от някъде - това са неща, които той самият не разбира и му личи!
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    мИНАЛИЯ ПЪТ ми разпъва от подобна простотия как ГМО било обикновенна кръстоска и се случвало в природата всеки ден.. Сега пък вселената разучи
    Това е типично за демагозите-либерасти и нищоправци като него!
    Тяхната цел е да определят как хората да живеят, без да разбират нищо от наука и сам Лукавият стои зад такива като Злетокса!
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Стани главен редактор на някоя новинарска емисия.. Ще ти върви заплатата! Ще подбираш всяка информация, без да мигнеш.
    Точно такива хора като него работят в медиите и като платени интернет тролове!
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Льольовци.
    Прасчо (HellKinigh) - и през интернета те надушвам !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако беше чел из другите теми във форума, щеше да знаеш какво учи той - "социална антропология" т.е. демагог-либераст и нищоправец

Ханс, пускай газта!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Моля те, Др. Сюс, поясни? Ти как разбираш вселената, човека и природата? Виждам че си всезнаен и от голяма интелектуална класа, само плюеш но с нищо не допринасяш към аргумента? Такъв монументален интелект обосноваващ всичко на национализма и 2хилядна идеология е наистина пример за поддържане.
    Кое не си разбрал? Аз съм казал всичко достатъчно ясно !
    Прасчо, аз няма да се впускам в обяснителен режим, защото дори да го направя, ти няма да ме разбереш, пък и не си заслужава .

Пак ли искаш да те разгромя в спора, както всеки друг път !?
    Освен това езиковата ти култура е доста ниска, а това е основното умение за хората като теб. Явно не те бива много !
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Ханс, пускай газта!
    Сега Прасчо се насира в гащите си от страх, от яд или от двете !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Голям фен Аватара на Zlennox
    Кое не си разбрал? Аз съм казал всичко достатъчно ясно !
    Прасчо, аз няма да се впускам в обяснителен режим, защото дори да го направя, ти няма да ме разбереш, пък и не си заслужава .

Пак ли искаш да те разгромя в спора, както всеки друг път !?
    Освен това езиковата ти култура е доста ниска, а това е основното умение за хората като теб. Явно не те бива много !
    Сега Прасчо се насира в гащите си от страх, от яд или от двете !
    Така е, защото всеки път когато съм те питал да обогатиш аргумента винаги си ми давал някви си измислени извинения, и за това и никога не си се впускал в някакъв си 'пояснителен' режим.

Дори не си спомням някога да си спорил с мен пък камоли 'разгромил'. Винаги си си бил с извиненията и обидите, никога по интелекуталната аргументация... не се изкарвай за нещо което не си!
    Последно редактирано от Zlennox : 12-19-2016 на 20:36

До скоро не знаха, че има повече галактики от няколко, а днес превръщат една теория в боготворение, ще кажеш имат някакво доказателство. Откирли хората създването на вселената, ох мале. В същото време не вярват в извънземни.

Голям фен Аватара на Zlennox
    и му личи!...
    Моля те, Др. Сюс, поясни? Ти как разбираш вселената, човека и природата? Виждам че си всезнаен и от голяма интелектуална класа, само плюеш но с нищо не допринасяш към аргумента? Такъв монументален интелект обосноваващ всичко на национализма и 2хилядна идеология е наистина пример за поддържане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си