- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора дайте мнение за този ъпсурт
Така познаваме се едно момиче ако не от 10 години и от повече аз съм на 21 тя е на 16 винаги сме били в приятелски отношения без фриендзона и мисля че винаги сме се харесвали и двамата .Така какво се случва след поредното целуване межу нас двамата прекарахме цяла вечер заедно аз я питах какво искаш от мене тя каза искам да сме заедно. Така какво се случва на другият ден аз като мъжът пиша пръв разбира се и я питам дали все още мисли това и дали е сериозна тя казва да и я питам да излеземе тя казва че и е лошо и няма да може и ме пита за утре ако искам аз казвам ок. Аз пиша пак на другият ден тя изобщо се прави че не вижда и изобщо не отговори аз разбира се не и писах повече . Така та въпроса ми е някой може ли да обясни това при положение че се познаваме от 10 години и винаги сме били в добри отношения това за какво беше има ли смисъл , то е лишено от всякаква логика ако не беше смешно щеше да е трагично . Аз даже се смея и немога да повярвам на какво станах свидетел.
паднал си си по 6 годишна ?
не мисля, че е правилно, ъпсурт е меко казано
Пич пише 16
Мога да ти кажа къде продават хубави калкулатори, даже с повече от необходимите функции.
Пиши й, изкарай я да се видите, на живо ще разбереш всичко.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нене аз я отписах вече не и искам никакво обяснение![]()
Може и да е болна, може наистина да ѝ е лошо. Обаче поне може да си види съобщението и да драсне два реда, деазнам. Възможно е да е адски объркана, но няма смисъл да дава назад, защото сама си го е поискала. Натисни я да се видите, никой от нас не е баба ванга, че да ти каже какво и къде боли/сърби, че да я почешеш.
квак
Често хората не знаят какво искат.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Оправихме се даже правихме секс каза че баща и не я пуснал![]()
Браво. Успех занапред.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.