.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Защото ти си този който проповядва думите на Иисус като истина, без сам да се ръководи от тая истина.
    Нали ти казах, че не знам какво ще стане, как сам да не се ръководя от тази истина. Старая се, но не знам какво ще стане.

Това е все едно един болен човек от главозамайване да казва, че нормалното за хората е да не могат сами да отидат до тоалетна без помощ, изхождайки от болестта си. Но всички знаем, че здравия човек може сам да отиде до тоалетна, затова болния трябва да се стреми да оздравее, а не да казва, че това е нормалното за хората.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Нали ти казах, че не знам какво ще стане, как сам да не се ръководя от тази истина. Старая се, но не знам какво ще стане.

Това е все едно един болен човек от главозамайване да казва, че нормалното за хората е да не могат сами да отидат до тоалетна без помощ, изхождайки от болестта си. Но всички знаем, че здравия човек може сам да отиде до тоалетна, затова болния трябва да се стреми да оздравее, а не да казва, че това е нормалното за хората.
    Така е, болен си. Върви се лекувай!

Мега фен
    Така е, болен си. Върви се лекувай!
    Пък ти си съвършен.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Пък ти си съвършен.
    Ти също.

ПП: А чакай, забравих, че си болен. Ъм, е сега предполагам, че си малко по-зле от съвършен, ахахаха...
    Последно редактирано от Alucard666 : 12-20-2016 на 16:14

Мега фен
    Ти също.

ПП: А чакай, забравих, че си болен. Ъм, е сега предполагам, че си малко по-зле от съвършен, ахахаха...
    Да, психиката ми е разцепена, между звяра и Бога, но Азът ми се отъждествява и припознава към Бога, а не към звяра, но това не означава, че звярът не живее в мен. А твоят Аз не знае дори какво е, дезорентиран, до пълна невменяемост и неадекватност откъм смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си