.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    И после се чудите защо момчетата не ви взимат на сериозно и искат само да ви чукат. С такова кифленско поведение можеш единствено да предизвикаш смях или съжаление у някого, но не и ревност или любов.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И после се чудите защо момчетата не ви взимат на сериозно и искат само да ви чукат. С такова кифленско поведение можеш единствено да предизвикаш смях или съжаление у някого, но не и ревност или любов.
    Момчето като не е сериозно, аз каквато и да съм няма да ме вземе на сериозно. Тези "кифленските номера" не са присъщи за мене, но познавайки го знам, че това най би го издразнило и за това го правя. Искам да види, че света не се върти около него. Просто ме дразнят такива типове дето искат всички да тичат след тях.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от pandapop Виж мнението
    Момчето като не е сериозно, аз каквато и да съм няма да ме вземе на сериозно. Тези "кифленските номера" не са присъщи за мене, но познавайки го знам, че това най би го издразнило и за това го правя. Искам да види, че света не се върти около него. Просто ме дразнят такива типове дето искат всички да тичат след тях.
    Несериозните момчета са такива, точно защото има кифли да им се връзват и да ги карат да се чувстват велики. Ако момичетата започнат да се държат на ниво и да показват ясно, че не толерират такъв тип поведение тези момчета ще се осъзнаят, понеже ще видят, че моделът им на поведение не върви.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от pandapop Виж мнението
    С тоя начин на мислене живота ти ще мине в дразнения и недоволства, дете. Откажи се от това.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    +1 щом се занимавате с играчи не би трябвяло да ва учудва че ви е ударил шута, все пак сте знаела че е играч нали ? Пожелавам ви успех с други играчи, които ще ва направят поредната бройка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си