- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ей соло
брат драйфа ми се от подписа ти
едит ставаше въпрос за прасето от темата на гризния![]()
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 12-26-2016 на 17:54
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Махни втората.
мс
сам ли си редактираш подписа?
що върна свинята ве ей кочияш
ето тук: http://www.teenproblem.net/users/edit.html
сложи си нещо хубаво
и без това картинката ти в момента не работи
Let's ride the big rainbow to Gayland.
мс че го махна пак дай си адреса да ти пратя една бира по еконт
ще пристигне до две седмици
подписа му съвпадаше на 50% с този на друг потребител
интересно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.