- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път?
Еми значи да започнем така.На 16 съм, запознах се с една мацка (17) наскоро, зарибявахме се малко и тя ми предложи някой път да правим секс. Мацката е много готина и знам, че доста прави секс, апък аз.. не съм правил секс до сега и колкото искам да я ''изплющя'' имам няк'во странно чувствство, някак си неуверен съм понеже явно ще ми е 1-ви път и да не се изложа... а и не съм от красивите, че да ми връзват мацките и се надявам с такава мацка да си направя сефтето.. Някви съвети ?
Аз така и не разбрах, ти само споделяш да се знае или ?![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
направи го бъди спокоен всичко сте сте нареди остави се в нейните. Ръче задължително използвай кондом успех
Питах някви съвети к'во да правяТова, че ще я пръсна ще, ама притеснението и тея глупости к'во да правя
![]()
Можеш да и кажеш, нека тя води.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Това е нормално като ти е за първи път, не бой се, действай смело и вземете предпазни мерки! Дръж се като готин пич, а не като смотан! Успех!
По-добре да не ѝ казва нищо такова. Ако тя го надуши че е девствен, може сексът да му се размине!
Като искаш-направи си сефтето и просто не го мисли толкова.Нямаш опит,което е факт,но всеки е започнал от някъде.Отпусни се и бъди себе си.Правете си кефа,щом и двамата сте на такава вълна и не се впрягай.С мислене няма да станеш по-опитен.Но увереността обаче,зависи от теб.